Για άλλη μια φορά η φύση μας πρόλαβε
Οι επιστήμονες αγωνίζονται εδώ και δεκαετίες για να δημιουργήσουν βακτήρια που θα καταναλώνουν ξερόχορτα και θα παράγουν βιοκαύσιμα. Όπως όμως ανακάλυψαν οι ερευνητές, στα δάση της Παταγωνίας υπάρχ
Οι επιστήμονες αγωνίζονται εδώ και δεκαετίες για να δημιουργήσουν βακτήρια που θα καταναλώνουν ξερόχορτα και θα παράγουν βιοκαύσιμα.
Όπως όμως ανακάλυψαν οι ερευνητές, στα δάση της Παταγωνίας υπάρχει ήδη ένας μύκητας που τρώει κυτταρίνη και παράγει πετρέλαιο.
Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να αξιολογήσει κανείς οικονομικά το εύρημα αυτό. Οι πιθανές επιπτώσεις του όμως είναι φυσικά τεράστιες.
- Ηλιοστάσιο: Επίσημη έναρξη του χειμώνα με τη μικρότερης διάρκειας ημέρα – Έθιμα ανά τον κόσμο
- «Έμεινα με τον Ρομπ και τον Νικ Ράινερ λίγες εβδομάδες πριν από τις φρικιαστικές δολοφονίες – τι είδα μέσα στο σπίτι της οικογένειας»
- ΗΠΑ: Εξαφανίστηκε σε ηλικία 3 ετών και βρέθηκε 42 χρόνια μετά – Δεν γνώριζε ότι την είχε απαγάγει η μητέρα της
- Αποκαλύψεις για την αποχώρηση του Ομπράντοβιτς: «Ο τρόπος που δούλευε δεν άρεσε σε μια ομάδα παικτών»
- Θα κόψει η ανθρωπότητα τη σχέση της με το… αλκοόλ;
- Νέα σενάρια για Σέιμπεν Λι από το εξωτερικό


