Τέλος στο θρίλερ του εξαφανισμένου επιχειρηματία στη Θεσσαλονίκη
Στο ΙΣτ αστυνομικό τμήμα Σταυρούπολης εμφανίστηκε την Τετάρτη ο εξαφανισθείς επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη. Ο 59χρονος δήλωσε στους αστυνομικούς ότι είχε απαχθεί και πως οι απαγωγείς του τον άφησαν ελεύθερο. Όπως ισχυρίστηκε, ωστόσο, δεν κατέβαλλε το ποσό που ζητήθηκε ως λύτρα από την οικογένειά του.
53
Στο ΙΣτ αστυνομικό τμήμα Σταυρούπολης εμφανίστηκε την Τετάρτη ο εξαφανισθείς επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη.
Οι αστυνομικές αρχές αξιολογούν το περιεχόμενο της κατάθεσης του επιχειρηματία στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, προσπαθώντας να συνθέσουν το «παζλ» στην υπόθεση της εξαφάνισής του.
Παράλληλα, η Ασφάλεια εξακολουθεί να ερευνά τις οικονομικές συναλλαγές του 59χρονου με άτομα του επαγγελματικού του περιβάλλοντος, επιχειρώντας να εξακριβώσουν εάν πίσω από την υπόθεση κρύβονται άτομα με τα οποία ενδεχομένως να είχε διαφορές.
Κατά τη διάρκεια της πολύωρης κατάθεσής του, ο 59χρονος – που χαίρει άκρας υγείας – ισχυρίστηκε ότι έπεσε θύμα απαγωγής.
Περιγράφοντας τις συνθήκες κάτω από τις οποίες φέρεται να έγινε η απαγωγή, ο επιχειρηματίας έκανε λόγο για δύο κουκουλοφόρους που του είχαν στήσει ενέδρα έξω από τα γραφεία της επιχείρησής του στην περιοχή του Β ΚΤΕΟ Θεσσαλονίκης.
Όπως φέρεται να κατέθεσε, με την απειλή όπλων οι απαγωγείς τον ανάγκασαν να μπει στο αυτοκίνητό τους κι από εκει, αφού του κάλυψαν τα μάτια, τον οδήγησαν σε μονοκατοικία.
Απαντώντας στα επίμονα ερωτήματα των αξιωματικών της Ασφάλειας, ο 59χρονος, πατέρας δύο παιδιών, εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι φερόμενοι ως απαγωγείς ήταν αλλοδαποί και λειτουργούσαν για λογαριασμό τρίτων.
Αναφορικά με τα δύο ηχογραφημένα μηνύματα με τα οποία απευθύνθηκε στην οικογένειά του, ζητώντας να συγκεντρώσουν συγκεκριμένο χρηματικό ποσό προκειμένου να ελευθερωθεί, φέρεται να είπε ότι έγιναν μετά από υπόδειξη-εντολή των απαγωγέων του.
Πάντως, αδιευκρίνιστες παραμένουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες φέρεται να έγινε η απελευθέρωση του 59χρονου, καθώς, ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν κατέβαλλε ως λύτρα το ποσό που ζητήθηκε από την οικογένειά του και το οποίο ανερχόταν σε 400.000 ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Live η ομιλία Ανδρουλάκη στη Βουλή για το αγροτικό
- Οι νέοι κανόνες της IFAB αλλάζουν το ποδόσφαιρο
- Σύνοδος στο Νταβός: Ο Τραμπ προσγειώθηκε στη Ζυρίχη – Διπλωματικός πυρετός ενόψει της ομιλίας του
- Τι αλλάζει στη χρηματοδότηση του γαλλικού κινηματογράφου και γιατί έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις
- Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους ορισμούς για την 18η αγωνιστική της Super League: Σιδηρόπουλος στο Καραϊσκάκη, Ευαγγέλου στην Τρίπολη
- Mercosur: «Στον πάγο» η συμφωνία – Παραπέμπεται στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο

