Απώλειες κατά 1,71% κατέγραψε το Χρηματιστήριο Αθηνών την Παρασκευή
Πτωτικές τάσεις επικράτησαν στο Χρηματιστήριο Αθηνών την Παρασκευή, με την εγχώρια αγορά να ακολουθεί την πτωτική κίνηση των δεικτών στις διεθνείς αγορές. Ο Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 3.017,89 μονάδες, παρουσιάζοντας απώλειες 1,71%.
93
Πτωτικές τάσεις επικράτησαν στη συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών την Παρασκευή, με την εγχώρια αγορά να ακολουθεί την πτωτική κίνηση των δεικτών στις διεθνείς αγορές.
Ο Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 3.017,89 μονάδες, παρουσιάζοντας απώλειες σε ποσοστό 1,71%.
Η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 221,5 εκατομμύρια ευρώ, εκ των οποίων τα 16 εκατ. ευρώ αφορούσαν προσυμφωνημένες συναλλαγές.
Οι επιμέρους κλαδικοί δείκτες κινήθηκαν στην πλειονότητά τους σε αρνητική τροχιά.
Τη μεγαλύτερη άνοδο παρουσίασαν οι εξής: των Ασφαλειών σε ποσοστό 0,48% και των Μέσων Ενημέρωσης κατά 0,17%.
Τη μεγαλύτερη πτώση είχαν οι εξής: των Χρηματοοικονομικών υπηρεσιών κατά 4,48%, της Τεχνολογίας κατά 4,15%, της Κοινής Ωφέλειας κατά 2,90% και των Προσωπικών-οικιακών προϊόντων κατά 2,81%.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης, FTSE/20, υποχώρησε σε ποσοστό 1,97%, ο δείκτης μεσαίας κεφαλαιοποίησης, FTSE/40, σημείωσε απώλειες σε ποσοστό 2,08% και ο δείκτης μικρής κεφαλαιοποίησης, FTSE/80, έκλεισε με πτώση σε ποσοστό 0,58%.
Από τις μετοχές που διακινήθηκαν, 71 ενισχύθηκαν, 154 υποχώρησαν και 50 παρέμειναν αμετάβλητες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- LIVE: Γαλατασαράι – Ατλέτικο Μαδρίτης
- Παράλιο Άστρος: Λιμενικός παρασύρθηκε από τα τεράστια κύματα – Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο
- Η πρώτη backstage φωτογραφία από τα γυρίσματα της νέας σειράς «Κάμπινγκ»
- Σενεγάλη: 115.000 ευρώ σε κάθε παίκτη και ένα οικόπεδο 1,5 στρέμμα στους νικητές του Κόπα Άφρικα!
- ΕΟ ΚΚΕ: Οι μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις των αγροτοκτηνοτρόφων είναι που βάζουν τα εμπόδια στη Mercosur
- Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι θα μεταφέρουν έως 7000 κρατουμένους της οργάνωσης ISIS από τη Συρία στο Ιράκ
