Toyota Auris Verso 2009: Γνωστή σχεδίαση, άγνωστο όνομα
Αμφίβολο παραμένει αν το νέο MPV της Toyota θα διατηρήσει τον τίτλο εργασίας Auris Verso προς χάρη της απλούστερης ονομασίας Verso.
Οι νέες φωτογραφίες του επόμενου MPV της Toyota -με έντονες σχεδιαστικές επιρροές από το νέο Avensis- ξαναφέρνουν στο προσκήνιο του πολυμορφικού ανταγωνισμού το ιαπωνικό μοντέλο που θα κληθεί να αντιμετωπίσει τα VW Touran, Ford Focus C-MAX, Citroen C4 Picasso και Renault Megane.
Χωρίς ακόμη να έχει ληφθεί απόφαση για την τελική ονομασία του μοντέλου, καθώς ενδέχεται να φέρει τα χαρακτηριστικά Auris Verso ή απλώς Verso -ελλείψει άλλου στη γκάμα της Toyota-, το ιαπωνικό MPV θα χρησιμοποιήσει τα μηχανικά μέρη του μικρομεσαίου αδελφού του.
Οι κινητήρες βενζίνης και diesel θα συνδυάζονται με μηχανικά κιβώτια ταχυτήτων αλλά και με το αυτοματοποιημένο MMT ενώ η επίσημη εμφάνισή του προγραμματίζεται για το πρώτο εξάμηνο του 2009, όταν πια το σημερινό Corolla Verso θα αποτελεί παρελθόν.
AUTOMEDIA
- LIVE: Κρίσταλ Πάλας – Ζρίνσκι
- Θρίλερ στη Χαλκιδική: Χωρίς κεφάλι η σορός που βρέθηκε σε σακούλες – Τι λέει ο πρόεδρος του Πευκοχωρίου
- LIVE: Νότιγχαμ Φόρεστ – Φενέρμπαχτσε
- Νατάσα Θεοδωρίδου: Τελικά, παντρεύεται η διάσημη τραγουδίστρια;
- To Αφγανιστάν φέρεται να κατέλαβε 17 συνοριακά φυλάκια του Πακιστάν – Ελεύθερος σκοπευτής «καθαρίζει» φυλάκιο (βίντεο)
- LIVE: Θέλτα – ΠΑΟΚ
