Το Αudi R8 κατακτά τις πίστες
H Audi παρουσιάζει μια αμιγώς αγωνιστική εκδοχή του R8, που θα κατακτήσει τις πίστες αλλά και του δρόμους αφού προβλέπεται και μια πιο φιλική προς τον χρήστη έκδοση της που θα διατίθεται σε κοινούς θνητούς.
Αν και το R8, δεν υπολείπεται σε πολλά πράγματα συγκριτικά μ΄ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο, η Audi αποφάσισε να κατασκευάσει μια καθαρόαιμη αγωνιστική εκδοχή η οποία θα διατεθεί μέσα στο 2009 προκειμένου να πάρει την θέση που τις αναλογεί στις πίστες του κόσμου.
Προκειμένου το R8 να σταθεί στο ύψος των… αγωνιστικών περιστάσεων, θα εξοπλίζεται με V8 κινητήρα 500 ίππων και με ένα νέο σειριακό κιβώτιο έξι σχέσεων, που θα μεταφέρει την κίνηση στους πίσω τροχούς.
Εμφανή είναι και τα αεροδυναμικά βοηθήματα που έχουν προστεθεί στο αμάξωμα του εντυπωσιακού R8.
Επιπροσθέτως, αν και η συγκεκριμένη εκδοχή του R8 έχει αμιγώς αγωνιστικό χαρακτήρα, η Audi υπόσχεται ότι θα υπάρξει και μοντέλο παραγωγής το οποίο όπως ανέφερε ο επικεφαλής του αντίστοιχου τμήματος της Audi, Dr Wolfgang Ullrich θα διακρίνεται από τις ίδιες αρετές αλλά θα είναι ευκολότερο στο χειρισμό.
- Φωτιά και θειάφι – Εξωπλανήτης νέας κατηγορίας είναι πραγματική Κόλαση
- Ιράν: Οι ανώτεροι αξιωματούχοι που δολοφονήθηκαν από την αρχή του πολέμου
- Η Τουρκία ανακοίνωσε την ανάπτυξη από το ΝΑΤΟ νέου συστήματος Patriot στο Ιντσιρλίκ
- Για τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο της ιστορίας του παίζει ο Παναθηναϊκός
- Κρήτη: Νέα στοιχεία για την εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιούνταν στην εμπορία ανθρώπων
- Ρίτα Γουίλσον: Μιλά με άπταιστα ελληνικά on camera και δηλώνει την αγάπη της για την Ελλάδα
