Υπεγράφησαν οι αποφάσεις για χορήγηση άτοκων δανείων από τον ΟΕΚ σε σεισμόπληκτους
Κοινές υπουργικές αποφάσεις που αφορούν την χορήγηση άτοκων δανείων από τον ΟΕΚ για αγορά, ανέγερση ή επισκευή κατοικίας σε δικαιούχους των περιοχών Αχαΐας και Ηλείας που επλήγησαν από τον σεισμό του Ιουνίου υπέγραψαν την Τρίτη η υπουργός Απασχόλησης και ο υφυπουργός Οικονομίας.
93
Υπεγράφησαν την Τρίτη από την υπουργό Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας Φάνη Πάλλη- Πετραλιά και τον υφυπουργό Οικονομίας και Οικονομικών Νικόλαο Λέγκα οι κοινές υπουργικές αποφάσεις που αφορούν:
- Την χορήγηση άτοκων δανείων από τον ΟΕΚ (Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας) για αγορά ή ανέγερση κατοικίας σε δικαιούχους του Οργανισμού των περιοχών Αχαΐας και Ηλείας που επλήγησαν από τον σεισμό της 8ης Ιουνίου 2008.
- Τον καθορισμό ποσών και λοιπών όρων χορήγησης άτοκων δανείων αποκλειστικά από κεφάλαια του ΟΕΚ για την επισκευή κατοικίας δικαιούχων του Οργανισμού στους νομούς Αχαϊας και Ηλείας που επλήγησαν από το σεισμό.
Οι δύο κοινές υπουργικές αποφάσεις προωθήθηκαν για δημοσίευση στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβέρνησης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ρόδος: Τι υποστήριζε ο 49χρονος για τον θάνατο του ξενοδόχου – Είχε σκηνοθετήσει τη δολοφονία να δείχνει τροχαίο
- Τροχαία: Πότε θα σταλούν οι πρώτες κλήσεις από τις «έξυπνες» κάμερες σε κεντρικές λεωφόρους της Αττικής
- Κραν Μοντανά: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τα πρώτα λεπτά της φονικής πυρκαγιάς
- Η Αμερική του Τραμπ: Νέα πολιτική της ICE επιτρέπει στους πράκτορες να μπαίνουν σε σπίτια χωρίς ένταλμα
- Ελλάδα – Ουγγαρία 12-15: «Καθίζηση» στο 2ο ημίχρονο και αποκλεισμός από τον τελικό για την Εθνική (vid)
- Ενοίκια: Ο χάρτης των τιμών και οι περιοχές [πίνακες]