Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μου έχουν στείλει μηνύματα!

Από εκεί και πέρα, θέλω να τους υποσχεθώ ότι θα προσπαθήσουμε στα επόμενα παιχνίδια που έρχονται να κάνουμε αυτό που ξέρουμε, να κερδίζουμε. Θέλουμε να κάνουμε περήφανη όλη την Ελλάδα.

Σήμερα αν και μπήκαμε πάρα πολύ δυνατά, ταυτόχρονα ήμασταν και αγχωμένοι και παίζαμε κάπως σφιγμένα. Δεν είχαμε τη συγκέντρωση και το καθαρό μυαλό για να κερδίσουμε, όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά γιατί κάναμε πολλά λάθη σε σημείο που δεν έπρεπε και χωρίς ιδιαίτερη πίεση.

Επίσης χάσαμε πάρα πολλές βολές. Σε διαφορετική περίπτωση θα μέναμε μέσα στο παιχνίδι και θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Ελπίζω να μάθουμε από αυτό το παιχνίδι και να είμαστε πιο έτοιμοι κόντρα στη Γερμανία, γιατί πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται περισσότερη ανάλυση.

Πριν από λίγο είδα το παιχνίδι της Κίνας με τις ΗΠΑ… παρακολουθώντας τους επόμενους αντιπάλους μας. Το πιο… σπαστικό ήταν ότι πίσω μου κάθονταν κάποιοι Αμερικανοί που όλη την ώρα μιλούσαν και μου έσπασαν τα νεύρα!

Το πρωί της Δευτέρας έχουμε πάλι προπόνηση για να ετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για το ματς με τη Γερμανία.

Το σημαντικό σε μια τέτοια διοργάνωση είναι να καταφέρεις να επανέλθεις και να κοιτάξεις το επόμενο παιχνίδι πως μπορείς να το κερδίσεις!

Τα λέμε…