Με πρωταγωνιστή τον Μπραντ Πιτ η νέα ταινία του Ταραντίνο
Ο Μπραντ Πιτ θα είναι ο πρωταγωνιστής της νέας ταινίας του Κουέντιν Ταραντίνο με τίτλο Inglorious Bastards. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο στο Βερολίνο και η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών.
43
Ο Μπραντ Πιτ θα είναι ο πρωταγωνιστής της νέας ταινίας του Κουέντιν Ταραντίνο με τίτλο Inglorious Bastards. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο στο Βερολίνο και η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών.
Σύμφωνα με το BBC, o Πιτ θα υποδυθεί τον αρχηγό της εβραϊκής αντίστασης, στη διάρκεια του Β Παγκοσμίου Πολέμου, υπολοχαγό Αλντο Ράινε.
Όπως δήλωσε στην εφημερίδα The Hollywood Reporter ο παραγωγός Λόρενς Μπέντερ, Πιτ και Ταραντίνο είναι ένα φοβερό δίδυμο.
«Ο ένας θα πιέζει τον άλλον και το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό» είπε.
Η ταινία είναι συμπαραγωγή της Weinstein Company και της Universal.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
- Καίτη Γαρμπή: Η πρώτη εμφάνιση στη σκηνή μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας της
- Φοιτητική στέγη: Τα ακριβότερα ενοίκια γύρω από τα πανεπιστήμια
- Φωτιά στον Ασπρόπυργο – Ενισχύθηκε η δύναμη της Πυροσβεστικής και συνδράμει ελικόπτερο – Ήχησε 112
- Ταμείο Ανάκαμψης: Μνημείο κυβερνητικής αναποτελεσματικότητας
- Α1 πόλο γυναικών: Το πρόγραμμα της σεζόν 2026-27
- ΠΑΣΟΚ: Μετά τους μικρομεσαίους, στοχεύει στους συνταξιούχους- Η «κοινωνική συμμαχία» του Ανδρουλάκη και η φυγή προς τα μπρος
- Σισμανόγλειο: «Νοσηλεύτρια σε πανικό φώναζε ‘φωτιά’ – Είχε πάρα πολύ καπνό, δεν μπορούσες να δεις τίποτα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442