Στον εισαγγελέα διαβίβασε η Βουλή τη δικογραφία για τα TOR-M1
Στον εισαγγελέα πρωτοδικών της Αθήνας διαβιβάστηκε από τη Βουλή η δικογραφία που αφορά τα συστήματα TOR-M1, προκειμένου να εξεταστούν ποινικές ευθύνες μη πολιτικών προσώπων για τα αδικήματα της απιστίας, της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και της δωροδοκίας.
53
Στον εισαγγελέα πρωτοδικών της Αθήνας διαβιβάστηκε από τη Βουλή η δικογραφία που αφορά τα συστήματα TOR-M1.
Τις επόμενες ημέρες η δικογραφία αναμένται να χρεωθεί σε εισαγγελικό λειτουργό, προκειμένου να εξεταστούν ποινικές ευθύνες μη πολιτικών προσώπων.
Μεταξύ των αδικημάτων που θα ερευνηθούν από τον εισαγγελικό λειτουργό περιλαμβάνονται αυτά της απιστίας, της νομιμοποίησης εσόδων απο παράνομες δραστηριότητες και της δωροδοκίας.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ουκρανία: Εκρήξεις και πυρκαγιές στο Κίεβο καθώς η Ρωσία εξαπολύει νέα μαζική επίθεση
- Ειρηνικός: Αλλοι δύο νεκροί από πλήγματα των ΗΠΑ εναντίον ταχύπλοου
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Σιγά μη φοβηθώ!..»
- Στο… εδώλιο η Google με αντιμονοπωλιακή αγωγή
- Μελάνια Τραμπ: Οργανώνει ιδιωτική προβολή στον Λευκό Οίκο για ντοκιμαντέρ με τη ζωή της
- Νταβός: Η επιστροφή σε έναν κόσμο που αλλάζει – Απολογισμός του Politico
