Παρέμβαση της πολιτείας για εφαρμογή της νομοθεσίας, ξαναζητούν οι αρτοποιοί
Για μια ακόμη φορά η Συντεχνία Αρτοποιών, ζητά παρέμβαση της πολιτείας για την εφαρμογή της αρτοποιητικής νομοθεσίας, κυρίως στο σκέλος που αφορά στο bake off, με επιστολή της προς τον υπουργό Ανάπτυξης Χρ.Φώλια. Η Συντεχνία αναφέρεται σε «αθέμιτες πρακτικές που εφαρμόζει η πλευρά των παραγωγών bake off».
93
Την παρέμβαση της πολιτείας για την εφαρμογή της αρτοποιητικής νομοθεσίας, κυρίως στο σκέλος που αφορά στο bake off, ζητά για μια ακόμη φορά η Συντεχνία Αρτοποιών Αθηνών Προαστίων Περιχώρων, με επιστολή της προς τον υπουργό Ανάπτυξης κ. Χρ. Φώλια.
Στην επιστολή η Συντεχνία αναφέρεται σε αθέμιτες πρακτικές, που, όπως υποστηρίζει, εφαρμόζει η πλευρά των παραγωγών bake off, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι η «περιφρόνηση» της εθνικής νομοθεσίας από τους παραγωγούς συνεχίζεται αδιατάρακτη και μετά τη θέση σε εφαρμογή της νέας αρτοποιητικής νομοθεσίας.
Η Συντεχνία ζητά επίσης από το ΥΠΑΝ τη συμμετοχή της στη διαδικασία της συζήτησης που ανοίγει ξανά για την αρτοποιητική νομοθεσία, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στις Βρυξέλλες με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσουμε να πνιγόμαστε
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (23/1): Πού θα δείτε το Ελλάδα-Ουγγαρία στο πόλο και δράση στα ευρωπαϊκά γήπεδα
- Γλυφάδα: «Της είπαν ότι πλημμύριζε το σπίτι της» – Μαρτυρία γειτόνισσας για τον τραγικό θάνατο της 56χρονης
- Χάρης Βαρθακούρης: «Με τον πατέρα πηγαίναμε σε παιχνιδάδικο και έκλεινε μισή ώρα μετά, για να διαλέξω παιχνίδι»
- Πότε τελειώνουν οι μεταγραφές στη Super League – Τι ισχύει με το «παράθυρο» των ελεύθερων
- Κίνηση στους δρόμους: «Κόκκινος» ο Κηφισός – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
