Οικονομία και διαφθορά ψηλά στην πολιτική ατζέντα του ΠΑΣΟΚ
Η προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για την οικονομία εν όψει ΔΕΘ στο επίκεντρο σύσκεψης υπό τον Γ.Παπανδρέου την Πέμπτη. Το ΠΑΣΟΚ κρατά ψηλά και το θέμα της διαφθοράς, όπως φάνηκε και από τη συζήτηση του προέδρου με τους βουλευτές που μετέχουν στο Α Θερινό Τμήμα.
30
Η προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για την οικονομία εν όψει ΔΕΘ στο επίκεντρο σύσκεψης υπό τον Γ.Παπανδρέου την Πέμπτη
Το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κρατά ψηλά και το θέμα της διαφθοράς, όπως φάνηκε και από τη συζήτηση του προέδρου με τους βουλευτές που μετέχουν στο Α Θερινό Τμήμα.
Όπως γράφει Το Βήμα στο σχετικό του ρεποτάζ, το θέμα αναφέρθηκε σε συζήτηση που είχε ο κ. Παπανδρέου μεταξύ άλλων με τους Κ.Σκανδαλίδη και Π.Ευθυμίου.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επέμεινε στη διασύνδεση των σκανδάλων με την καθημερινότητα των πολιτών και ζήτησε από τους βουλευτές να αναδείξουν αυτό το σημείο στις θερινές τους περιοδείες.
Αναφέρθηκε ειδικότερα και στο θέμα του Γ.Ζορμπά και εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο αποπεμφθείς επικεφαλής της Αρχής για την καταπολέμηση μαύρου χρήματος δεν έχει πει τα σημαντικότερα όσον αφορά τα αίτια της απομάκρυνσής του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέα Ζηλανδία: Απίθανο να βρεθούν επιζώντες μετά την κατολίσθηση που έπληξε κάμπινγκ
- Συρία: Οι Κούρδοι παραδίδουν και άλλη φυλακή στις κυβερνητικές δυνάμεις καθώς εκπνέει η εκεχειρία
- Ουκρανία: Αιματηρές ρωσικές επιδρομές σε Κίεβο και Χάρκοβο
- Βενεζουέλα: Χιλιάδες διαδηλωτές στο Καράκας απαιτούν την απελευθέρωση του Μαδούρο
- Δόγμα Τραμπ: Πρωτοφανής στρατιωτική διάσκεψη των ΗΠΑ με 34 χώρες του Δυτικού Ημισφαιρίου
- Λούλα: Ο Τραμπ προσπαθεί με το «Συμβούλιο Ειρήνης» να δημιουργήσει νέο ΟΗΕ