Ο ΠΑΟΚ νέος σταθμός στην καριέρα του Βλασακίδη
O Δημήτρης Βλασακίδης υπέγραψε το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ και πλέον αποτελεί και με τη βούλα παίκτη του «Δικέφαλου». Ο Ελληνας λίμπερο τα είχε βρει με την διοίκηση της ομάδας και συμφώνησε και στις τελευταίες λεπτομέρειες που απέμεναν. Ο παίκτης αποτελεί προσωπική επιλογή του νέου τεχνικού, Κώστα Δεληκώστα, καθώς είχαν συνεργαστεί και στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.
89
O Δημήτρης Βλασακίδης υπέγραψε το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ και πλέον αποτελεί και με τη βούλα παίκτη του «Δικέφαλου».
Ο Ελληνας λίμπερο τα είχε βρει με την διοίκηση της ομάδας και συμφώνησε και στις τελευταίες λεπτομέρειες που απέμεναν. Ο παίκτης αποτελεί προσωπική επιλογή του νέου τεχνικού, Κώστα Δεληκώστα, καθώς είχαν συνεργαστεί και στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.
Ο ΠΑΟΚ πλέον περιμένει την απάντηση του Αμερικανού κεντρικού, Αντριου Χέιν, στον οποίο έχει καταθέσει επίσημη πρόταση και περιμένει. Ο μάνατζερ του διεθνή κεντρικού χαρακτήρισε πολύ καλή την πρόταση του ΠΑΟΚ και στον Δικέφαλο είναι αισιόδοξοι ότι ο παίκτης θα πει το «ναι».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Πυρκαγιά σε διυλιστήριο πετρελαίου στην Κούβα τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο
- Υπάρχουν ακόμα νομίσματα – καταφύγια; Οι ανατροπές σε δολάριο, γιεν, ελβετικό φράγκο
- Πράκτορες της ICE φέρονται να ψευδόρκησαν μετά τον πυροβολισμό μετανάστη από τη Βενεζουέλα στο πόδι
- Ουγγαρία: Τουλάχιστον τέσσερις οι νεκροί από την πυρκαγιά στις εργατικές κατοικίες στη Βουδαπέστη
- Τροχαίο με τρόλεϊ στα Άνω Πετράλωνα – Έπεσε πάνω σε πολυκατοικία
- Ντόρτμουντ – Μάιντζ 4-0: «Πάρτι» για τους Βεστφαλούς

