89

Στην Αθήνα βρίσκεται ο μάνατζερ του Ντάντε, Ροτζέριο, ο οποίος είχε μία αρχική συνάντηση με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Eξέλιξη δεν υπήρξε, με το κρίσιμο ραντεβού για το μέλλον του Bραζιλιάνου παίκτη να μετατίθεται για το Σάββατο (5/7).

Το ραντεβού προγραμματίστηκε αρχικά για το απόγευμα της ίδιας μέρας, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό, με τις δύο πλευρές να δίνουν τελικά νέο ραντεβού, όπου θα ληφθούν και οι οριστικές αποφάσεις για το μέλλον του Ντάντε.

Ο Βραζιλιάνος μάνατζερ είχε τηλεφωνική συνομιλία και με τον Βλάσση Σταθοκωστόπουλο, ο οποίος πριν την παραίτησή του είχε πει ότι θα καλύψει το συμβόλαιο του βραζιλιάνου, όπως και των ξένων παικτών του Παναθηναϊκού.

Ο Ντάντε βρίσκεται στο Βελιγράδι και με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Εξέδρα» εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, ωστόσο ο μάνατζερ του βρίσκεται στην Αθήνα με σκοπό να λύσει το συμβόλαιο του. Ο Ροτζέριο τόνισε ότι επιθυμία του παίκτη είναι να επιστρέψει στη χώρα του, για προσωπικούς λόγους.

Ο Ροτζέριο δεν αναφέρθηκε στον Ντένις, τον οποίο μερίδα του Τύπου αναφέρει ότι σκόπευε να προτείνει στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για αντικαταστάτη του Ντάντε, κάτι που ενδέχεται να πράξει το Σάββατο (5/7).

Ο παίκτης, πάντως, προς το παρόν, δεν ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό, σε αντίθεση με τον Ντάντε. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είναι διατεθειμένοι να κάνουν το παν προκειμένου ο Βραζιλιάνος να παραμείνει στο «τριφύλλι», κάτι που αποτελεί επιθυμία και του Αλέκου Λεώνη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr