Δυναμική απάντηση από την ΕΑ Πατρών
H EA Πατρών δεν φάνηκε να... πτοείται από το γεγονός ότι ο Πλάμεν Κονστανίνοφ απάντησε αρνητικά στην πρότασή της και επέλεξε τον Ηρακλή, αφού προχώρησε άμεσα στην απόκτηση δύο ακραίων. Ο πρώτος, είναι ο έμπειρoς Bραζιλιάνος Μαρτσέλο Σάκι Μέντεζ που πέρυσι αγωνίστηκε στην ΑΕΚ και ο δεύτερος ο Τσέχος, Μάρεκ Νοβότνι από την Σίσλεϊ Τρεβίζο!
89
H EA Πατρών δεν φάνηκε να… πτοείται από το γεγονός ότι ο Πλάμεν Κονστανίνοφ απάντησε αρνητικά στην πρότασή της και επέλεξε τον Ηρακλή, αφού προχώρησε άμεσα στην απόκτηση δύο ακραίων.
Ο πρώτος, είναι ο έμπειρός Βραζιλιάνος Μαρτσέλο Σάκι Μέντεζ (07/01/73, 1.94) ο οποίος την περίοδο 2007-07 αγωνίστηκε στην Α1 με τη φανέλα της ΑΕΚ, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις, ενώ την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στην Τουρκία με τη φανέλα της Μπελεντιέ.
Η δεύτερη περίπτωση, η οποία προκάλεσε εντυπώσεις, ήταν εκείνη του τσέχου Μάρεκ Νοβότνι (4/5/78, 2.04), από την Σίσλεϊ Τρεβίζο! Ο Τσέχος διεθνής την περίοδο 2007-07 αναδείχτηκε πρωταθλητής Ιταλίας με τη φανέλα της Μπενετόν και αποτελεί εξαιρετική περίπτωση. Ο Νοβότνι έχει συμφωνήσει σε όλα με τους πατρινούς, με τις υπογραφές να αναμένονται σύντομα.
Η ΕΑ Πατρών έτσι συνεχίζει τις εντυπωσιακές κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι, δείχνοντας ότι είναι αποφασισμένη να πρωταγωνιστήσει την επόμενη χρονιά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Βαθμολογία UEFA: Η Ελλάδα ξανά στην 11η θέση
- Σαχάρα το Ηράκλειο – «Πνίγηκε» από την αφρικανική σκόνη
- Europa League: Πρόκριση στα πλέι οφ για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, νίκη 8άδας η Ρόμα – Η βαθμολογία
- Γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Europa League (vids)
- Δουδωνής: Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση – «Έχετε εκμεταλλευτεί προς όφελός σας κάθε παθογένεια του κράτους»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 23.01.2026]

