Επισημοποιήθηκε ο γάμος μεταξύ Παναθηναϊκού και Λεώνη
Μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό υπέγραψε ο Αλέκος Λεώνης και το «πράσινο» ΤΑΑ ανακοίνωσε επίσημα την απόκτησή του. Το μεταξύ τους συμβόλαιο έχει οψιόν μονομερούς ανανέωσης για ακόμη μια χρονιά. Να ζήσει μεγάλες επιτυχίες ευχήθηκε ο - σύντομα πρώην - Ομοσπονδιακός τεχνικός.
66
Μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό υπέγραψε ο Αλέκος Λεώνης και το «πράσινο» ΤΑΑ ανακοίνωσε επίσημα την απόκτησή του. Το μεταξύ τους συμβόλαιο έχει οψιόν μονομερούς ανανέωσης για ακόμη μια χρονιά. Ο Μακεδόνας τεχνικός θα έχει βοηθό του στον Παναθηναϊκό τον Δημήτρη Βαλσαμίδη.
Η ανακοίνωση:
«Ο Αλέκος Λεώνης είναι και επίσημα από σήμερα ο νέος προπονητής του ανδρικού τμήματος βόλεϊ Παναθηναϊκού. Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Μακεδόνας τεχνικός θα έχει ισχύ ένα χρόνο με δικαίωμα ανανέωσης από την πλευρά του τριφυλλιού για άλλο ένα έτος. Βοηθός προπονητή αναλαμβάνει ο Δημήτρης Βαλσαμίδης».
Στις πρώτες δηλώσεις του, ως τεχνικός του Παναθηναϊκού πλέον, ο Αλέκος Λεώνης ευχήθηκε «… να ζήσω ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες με τον Παναθηναϊκό από αυτές που έζησα σε προηγούμενες ομάδες και στην Εθνική».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2: Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχασαν την ευκαιρία
- Γιορτή σήμερα 21 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.03.2026]
- Χέιζ-Ντέιβις: «Eίναι ομάδα του Λεσόρ και του Ναν, έκανα ό,τι μπορούσα»
- Λειψία – Χοφενχάιμ 5-0: Παράσταση για ένα ρόλο
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού (pic)


