Σε αρνητικό έδαφος βρέθηκαν την Τρίτη οι δείκτες σε ΗΠΑ και Ευρώπη
Παρά το ότι στο μέσο της συνεδρίασης οι δείκτες ανέκαμψαν κάπως, η Νέα Υόρκη έκλεισε με πτώση σε μία συνεδρίαση όπου το πρόσημο ήταν αρνητικό. Στην Ευρώπη η πτωτική πορεία ήταν σαφέστερη και οι αγορές είχαν απώλειες.
95
Παρά το ότι στο μέσο της συνεδρίασης οι δείκτες ανέκαμψαν κάπως, η Νέα Υόρκη έκλεισε με πτώση σε μία συνεδρίαση όπου το πρόσημο ήταν αρνητικό. Στην Ευρώπη η πτωτική πορεία ήταν σαφέστερη και οι αγορές είχαν απώλειες.
Πτώση κατά 0,29% είχε ο Dow Jones που διαμορφώθηκε στις 11.807,43 μονάδες. Την ίδια στιγμή, αρνητικό ήταν το πρόσημο και για τον Standard and Poors 500 που μετά από πτώση κατά 0,28% έκλεισε στις 1.314,29 μονάδες.
Ο δείκτης εταιριών υψηλής τεχνολογίας Nasdaq βρέθηκε στις 2.368,28 μονάδες, μειωμένος κατά 0,73%.
Υποχώρηση κατά 0,57% κατέγραψε στο Λονδίνο ο FTSE και διαμορφώθηκε στις 5.634,70 μονάδες. Στη Φρανκφούρτη, ο DAX 30 απώλεσε 0,81% και έκλεισε στις 6.536,06 μονάδες.
Πτώση είχε και ο CAC 40 στο Παρίσι που κινήθηκε στο επίπεδο των 4.473,76 μονάδων, μειωμένος κατά 0,84%. Οριακή ήταν η υποχώρηση του SMI στη Ζυρίχη που βρέθηκε στις 7.026,08 μονάδες μετά από πτώση κατά 0,01%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Άρσεναλ «καθάρισε» τη Σάντερλαντ, ξέφυγε στο +9 και… περιμένει (3-0) – Εύκολο διπλό για την Τσέλσι (1-3)
- When Easter Bonus is Paid and How it is Calculated
- Τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2026: Ένας φόρος τιμής στον Αρμάνι στα χρώματα της Ιταλίας
- ΑΕΛ Novibet – Παναιτωλικός 1-4: Νίκη – βαθιά «ανάσα» για την ομάδα του Αγρινίου (vid)
- Συναγερμός για πλημμύρες στην περιοχή του Διδυμότειχου – Υπερχείλισαν τα φράγματα της Βουλγαρίας
- Δένδιας: Στόχος οι συνεργασίες του ινδικού αμυντικού οικοσυστήματος με το ελληνικό – Τι είπε για ΝΑΤΟ και Ευρώπη
