
Την ερχόμενη Πέμπτη η εκλογή των πρώτων «Γερμανών» στο ΔΣ του ΟΤΕ
Ανοίγει πλέον ο δρόμος για τη συμμετοχή των πρώτων «Γερμανών» στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΤΕ, στο πλαίσιο της συμφωνίας μετόχων μεταξύ του ελληνικού Δημοσίου και της Deutsche Τelekom. Στο ΔΣ της ερχόμενης Πέμπτης αποφασίζεται η εκλογή τριών νέων μελών, τα οποία θα υποδειχθούν από την DT.
30
Ανοίγει πλέον ο δρόμος για τη συμμετοχή των πρώτων «Γερμανών» στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΤΕ, στο πλαίσιο της συμφωνίας μετόχων μεταξύ του ελληνικού Δημοσίου και της Deutsche Τelekom.
Όπως αναφέρουν Τα Νέα της Δευτέρας, στην ημερήσια διάταξη της ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων του ΟΤΕ, που έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Πέμπτη, έχει τεθεί ως θέμα η αλλαγή τριών μελών του ΔΣ του Οργανισμού των οποίων η θητεία έχει λήξει.
Στις προθέσεις της διοίκησης του ΟΤΕ είναι η αντικατάσταση των μελών αυτών με ισάριθμα πρόσωπα που θα υποδειχθούν από την πλευρά της Deutsche Τelekom.
Τα μέλη του Δ.Σ. του ΟΤΕ των οποίων η θητεία λήγει, είναι ο Ι.Γεωργάνας- κατέχει τη θέση του αντιπροέδρου στο ΔΣ-, ο Θ.Βενιάμης και ο Γ.Γεραπετρίτης.
Ο πρόεδρος του ΟΤΕ, Π.Βουρλούμης, φέρεται να εισηγείται την αντικατάστασή τους με στελέχη που θα εκπροσωπούν την DΤ. Και αυτό, προκειμένου να αρχίσει η «ανάμειξη» των στελεχών των δύο πλευρών και τελικά να υπάρξει ομαλότερη διαδοχή στην αλλαγή διοίκησης, που θα συντελεστεί κάποια στιγμή μέσα στο φθινόπωρο, με την ενεργοποίηση της συμφωνίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δισεκατομμυριούχοι: Σπάνε ρεκόρ σε έναν κόσμο φτώχειας – Η ραγδαία αύξηση πλούτου
- Με αναφορές στα Τέμπη η ανάληψη ευθύνης για τον εμπρησμό του αυτοκινήτου του Δημήτρη Καρώνη
- Τουρκία: Ψηφίστηκε νόμος που απαγορεύει την πρόσβαση στα social media από ανηλίκους κάτω των 15 ετών
- Ο Τραμπ ζήτησε αποκλεισμό του Ιράν από το Μουντιάλ και προτείνει την… Ιταλία
- Καταρράκτης στον σκύλο και στη γάτα: Η πάθηση που χρειάζεται την προσοχή μας
- Πώς ο πόλεμος «μπλόκαρε» τα κουτάκια της Diet Coke στην Ινδία


