
«Επιχείρηση-παραλία» για την ΥπΕΕ με ελέγχους σε τουριστικές περιοχές
Καλοκαιρινό «σαφάρι» για την Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων (πρώην ΣΔΟΕ) με στόχο την περιστολή της φοροδιαφυγής και την εξασφάλιση εσόδων. Για τους επόμενους τέσσερις μήνες θα πραγματοποιηθούν έλεγχοι με βάση το θερινό επιχειρησιακό σχέδιο δράσης σε επιχειρήσεις κάθε μορφής και μεγέθους.
30
Καλοκαιρινό «σαφάρι» για την Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων (πρώην ΣΔΟΕ) με στόχο την περιστολή της φοροδιαφυγής και την εξασφάλιση εσόδων.
Για τους επόμενους τέσσερις μήνες θα πραγματοποιηθούν έλεγχοι με βάση το θερινό επιχειρησιακό σχέδιο δράσης σε επιχειρήσεις κάθε μορφής και μεγέθους.
Ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, κέντρα διασκέδασης, συναυλίες με επώνυμους καλλιτέχνες, ταβέρνες, καφετέριες, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και μοτοποδηλάτων, τουριστικά γραφεία, καταστήματα ειδών λαϊκής και παραδοσιακής τέχνης, κοσμηματοπωλεία κτλ. θα βρεθούν στο στόχαστρο των ελεγκτών για να διαπιστωθεί αν εκδίδονται τα νόμιμα φορολογικά στοιχεία (αποδείξεις) και αποδίδεται ο αναλογούν ΦΠΑ.
Επίσης θα πραγματοποιηθούν έλεγχοι σε πρατήρια υγρών καυσίμων, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, λατομεία και κατασκευαστικές επιχειρήσεις για τυχόν παράνομη χρήση πετρελαίου θέρμανσης.
Σε πρώτη ζήτηση θα βρεθούν περιοχές που παρουσιάζουν μεγάλη τουριστική κίνηση, όπως νησιά και παραλίες της ηπειρωτικής χώρας, όπου αναπτύσσονται μεγάλες τουριστικές μονάδες και άλλες επιχειρήσεις του τουριστικά τομέα και αναμένεται ο μεγαλύτερος όγκος τουριστών και παραθεριστών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς – Πώς οι θάνατοι του Λουκ Πέρι και της Σάνεν Ντόχερτι «έσωσαν» την Τζένι Γκαρθ
- Ο Βιθέντε Ιμπόρα είδε από κοντά την πρόκριση της Βαλένθια (pic)
- Ουκρανία: Εντολή για τη σύλληψη του Αντρίι Γερμάκ, πρώην προσωπάρχη του Ζελένσκι, για διαφθορά
- Δήμος Χαλκηδόνος: Ικανοποίηση για τον διαγωνισμό του ΟΣΕ για την απομάκρυνση παλαιών βαγονιών
- Άνω Πατήσια: Φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε γυναίκα
- ΠΑΣΟΚ για Γεωργιάδη: Ο επαγγελματίας λασπολόγος επιχειρεί να διασώσει μια κυβέρνηση βυθισμένη στη διαφθορά