Σε καλό κλίμα έκλεισε η εβδομάδα στην Ευρώπη, οριακά η Γουόλ Στριτ
Με διακυμάνσεις ολοκληρώθηκε η χρηματηστηριακή εβδομάδα όπου οι δείκτες στην Νέα Υόρκη κατέγραψαν οριοακές διακυμάνσεις ενώ στην Ευρώπη το κλίμα ήταν καλύτερο και το πρόσημο ήταν θετικό στις αγορές. Απώλειες στο NASDAQ και στη Ζυρίχη.
95
Με διακυμάνσεις ολοκληρώθηκε η χρηματιστηριακή εβδομάδα όπου οι δείκτες στην Νέα Υόρκη κατέγραψαν οριακές διακυμάνσεις ενώ στην Ευρώπη το κλίμα ήταν καλύτερο και το πρόσημο ήταν θετικό στις αγορές.
Πτώση κατά 0,05% είχε ο Dow Jones που βρέθηκε στο επίπεδο των 12.986,80 μονάδων. Αντίθετα, μικρά ήταν τα κέρδη του Standard and Poors που κατέγραψε άνοδο κατά 0,13% μέχρι τις 1.425,35 μονάδες.
Με απώλειες κατά 0,19% έκλεισε και ο NASDAQ που διαμορφώθηκε στις 2.528,85 μονάδες.
Ανοδο κατά 0,86% είχε ο δείκτης του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου FTSE 100 που βρέθηκε στις 6.304,56 μονάδες. Κέρδη κατά 1,07% κατέγραψε στη Φρανκφούρτη ο DAX 30 που διαμορφώθηκε στις 7.156,55 μονάδες.
Ενισχυμένος κατά 0,40% έκλεισε ο CAC 40 στο Παρίσι που κινήθηκε στο επίπεδο των 5.078,04 μονάδων. Απώλειες κατά 0,38% είχε ο SMI στη Ζυρίχη που έκλεισε στις 7.653,71 μονάδες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ελεγχόμενη έκρηξη σε κτίριο της αμερικανικής πρεσβείας στο Ιράκ
- Τι φέρνει «φουρτούνα» στο yachting;
- Η Σανάε Τακαΐτσι έχει ρεαλιστικές ελπίδες για αυτοδυναμία στις εκλογές της Κυριακής με νέο κυβερνητικό εταίρο
- Άνοιξαν οι κάλπες στην Ταϊλάνδη με τρεις υποψηφίους που δεν μπορούν να εκλεγούν αυτοδύναμα
- Ο τροπικός κυκλώνας Μίτσελ φτάνει στην Αυστραλία με ριπές ανέμου έως 195 χιλιόμετρα την ώρα
- Επιθέσεις σε χωριά στη Νιγηρία – Τρεις νεκροί και περισσότεροι από 50 απαχθέντες
