Αυστραλός κολυμβητής έβγαλε το μάτι λευκού καρχαρία
Αυστραλός κολυμβητής που είχε τραυματιστεί σοβαρά από έναν μεγάλο λευκό καρχαρία κατάφερε να ξεφύγει από τα σαγόνια του ψαριού χτυπώντας το με το δάχτυλο στο μάτι. Στην Αυστραλία συνέβησαν οι 12 από τις 71 επιθέσεις καρχαριών που καταγράφηκαν το 2007 σε παγκόσμιο επίπεδο.
36
Αυστραλός κολυμβητής που είχε τραυματιστεί σοβαρά από έναν μεγάλο λευκό καρχαρία κατάφερε να ξεφύγει από τα σαγόνια του ψαριού χτυπώντας το με το δάχτυλο στο μάτι.
Όπως αναφέρει το Reuters, o 37χρονος Τζέισον Καλ κολυμπούσε σε παραλία του Σίδνεϊ όταν του επιτέθηκε το τέρας των τεσσάρων μέτρων. «Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν δελφίνι. Θυμάμαι να με τραβάει προς τα πίσω. Προσπαθούσα να βρω με την αφή τα βράγχια, βρήκα όμως το μάτι και έχωσα μέσα το δάχτυλο,, οπότε με άφησε» διηγείται ο τολμηρός Αυστραλός.
Ένας ναυαγοσώστης που βρισκόταν κοντά στο σημείο έσπευσε και τον έβγαλε στη στεριά. Ο καρχαρίας είχε προλάβει να κόψει δύο μεγάλα κομμάτια από τη γάμπα και τον μηρό του αριστερού του ποδιού, ευτυχώς όμως ο κολυμβητής επέζησε.
Στην Αυστραλία συνέβησαν οι 12 από τις 71 επιθέσεις καρχαριών που καταγράφηκαν το 2007 σε παγκόσμιο επίπεδο, καμία όμως δεν ήταν θανατηφόρος. Φέτος τον Απρίλιο όμως σκοτώθηκε από καρχαρία ένας Αυστραλός έφηβος σέρφερ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Σαμ Άλτμαν της OpenAI επικρίνει την ICE – «Αποκλιμάκωση» ζήτησε ο Τιμ Κουκ της Apple
- Ο «παπα-ΠΑΟΚ» για το δυστύχημα στη Ρουμανία: «Να δώσει κουράγιο η αγκαλιά μας»
- Γρίπη: Διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του Παίδων «Αγία Σοφία» 4χρονο αγοράκι έπειτα από επιπλοκές
- ΠΑΣΟΚ: Τέσσερις λύσεις αιχμής άμεσης εφαρμογής για το κυκλοφοριακό
- Από τον Ομφαλό της Γης στη Γερμανία: Οι Δελφοί ανοίγουν δίαυλο με το Λεβερκούζεν
- Μπαρτζώκας: «Θα είναι στη δωδεκάδα για Μπαρτσελόνα ο Τζόσεφ»
