Βελτίωση αποτελεσμάτων από το 2008 υπόσχεται ο πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου
Τα πρώτα αποτελέσματα της αναδιοργάνωσης θα γίνουν ορατά από το τέταρτο τρίμηνο του έτους, είπε την Παρασκευή ο πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Αγγελος Φιλιππίδης, μιλώντας στην ετήσια γενική συνέλευση των μετόχων. Μέρισμα 0,25 ευρώ/μετοχή.
27
Τα πρώτα αποτελέσματα της αναδιοργάνωσης θα γίνουν ορατά από το τέταρτο τρίμηνο του έτους, είπε την Παρασκευή ο πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Αγγελος Φιλιππίδης, μιλώντας στην ετήσια γενική συνέλευση των μετόχων.
Ησυνεργασία με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία επεκτάθηκε μέχρι το 2021, ενώ εντός του 2008 θα ξεκινήσει η λειτουργία 300 περίπου καταστημάτων εντός των ΕΛΤΑ, είπε
Ο κ. Φιλιππίδης τόνισε ότι μοναδική ελπίδα να παραμείνει το Δημόσιο βασικός μέτοχος στο ΤΤ είναι να γίνουν οι κινήσεις εκείνες που θα το καταστήσουν ανταγωνιστικό με τις υπόλοιπες 42 τράπεζες που λειτουργούν στην χώρα μας, διαφορετικά αυτή ή οι επόμενες κυβερνήσεις θα προχωρήσει σε αποκρατικοποίηση.
Με τον τρόπο αυτό απάντησε έμμεσα και στα ερωτήματα των μετόχων για την συμμετοχή της Eurobank και της Εθνικήςστο μετοχικό κεφάλαιο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.
Η συνέλευση ενέκρινε τη διανομή μερίσματος 0,25 ευρώ ανά μετοχή. Ημερομηνία αποκοπής ορίστηκε η 20ή Ιουνίου, ενώ η καταβολή του θα αρχίσει στις 30 Ιουνίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ρόδος: Τι υποστήριζε ο 49χρονος για τον θάνατο του ξενοδόχου – Είχε σκηνοθετήσει τη δολοφονία να δείχνει τροχαίο
- Τροχαία: Πότε θα σταλούν οι πρώτες κλήσεις από τις «έξυπνες» κάμερες σε κεντρικές λεωφόρους της Αττικής
- Κραν Μοντανά: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τα πρώτα λεπτά της φονικής πυρκαγιάς
- Η Αμερική του Τραμπ: Νέα πολιτική της ICE επιτρέπει στους πράκτορες να μπαίνουν σε σπίτια χωρίς ένταλμα
- Ελλάδα – Ουγγαρία 12-15: «Καθίζηση» στο 2ο ημίχρονο και αποκλεισμός από τον τελικό για την Εθνική (vid)
- Ενοίκια: Ο χάρτης των τιμών και οι περιοχές [πίνακες]