Το Πάσχα της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας
Στο χωριό Φραγκάδες Ιωαννίνων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ.Παπούλιας για τις γιορτές του Πάσχα. Στα Ιωάννινα και ο πρωθυπουργός, ενώ ο Γ.Παπανδρέου θα μείνει στην Αθήνα λόγω και του ατυχήματος που υπέστη. Εκτός Ελλάδος ο Αλ.Τσίπρας, στον Αυλώνα η Αλ.Παπαρήγα, στην Τήνο ο Αλ.Αλαβάνος, στο Λιτόχωρο ο Γ.Καρατζαφέρης.
30
Στο χωριό Φραγκάδες Ιωαννίνων βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας για τις γιορτές του Πάσχα.
Ο κ. Παπούλιας, σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα της Προεδρίας της Δημοκρατίας, την Κυριακή του Πάσχα θα γιορτάσει το Πάσχα κοντά στους στρατευμένους στα ελληνοαλβανικά σύνορα, στο φυλάκιο Σαγιάδας και στο στρατόπεδο Φιλιατών Θεσπρωτίας.
Για τα Ιωάννινα αναχωρεί και ο πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής με την οικογένειά του, όπου θα γιορτάσει το Πάσχα στο χωριό Δολό Πωγωνίου.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου θα παραμείνει στην Αθήνα, μετά το ατύχημα που είχε την περασμένη Κυριακή.
H γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα θα επισκεφτεί την Κυριακή του Πάσχα το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Τεθωρακισμένων στον Αυλώνα.
Ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας θα περάσει τις μέρες του Πάσχα στο εξωτερικό, ενώ ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος θα βρεθεί στην Τήνο. Στους επίσημους εορτασμούς των Ενόπλων Δυνάμεων τον ΣΥΡΙΖΑ θα εκπροσωπήσει ο βουλευτής Θαν. Λεβέντης, ο οποίος θα επισκεφθεί το Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων στον Αυλώνα.
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφέρης θα γιορτάσει την Ανάσταση στο Λιτόχωρο Πιερίας, όπου το μεσημέρι του Πάσχα θα επισκεφθεί την Ταξιαρχία Τεθωρακισμένων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΗΠΑ: Οι καλύτερες και οι χειρότερες αμερικανικές αεροπορικές εταιρείες του 2025
- Έρχεται shrinkflation και στο πασχαλινό καλάθι
- Ελβετία: Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας εκφράζει θλίψη για την αποχώρηση των ΗΠΑ
- Ακραία χιονοθύελλα στις ΗΠΑ – Τουλάχιστον 16 πολιτείες σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης
- Μινεάπολη: Διαδηλωτές κατηγορούνται πως επιτέθηκαν σε πράκτορα – Ένας φέρεται να του δάγκωσε και του έκοψε το δάχτυλο
- Πάνος Ρούτσι: Βρισκόμαστε εδώ για να μη συνηθίσουμε τον θάνατο
