
Υπερψηφίστηκε η τροπολογία για την παραγωγή βιοαιθανόλης από τα εργοστάσια της ΕΒΖ
Υπερψηφίστηκε από τους βουλευτές της ΝΔ, η τροπολογία με την οποία δρομολογείται η μετατροπή των εργοστασίων ζάχαρης της ΕΒΖ, στη Λάρισα και την Ξάνθη, σε εργοστάσια παραγωγής βιοαιθανόλης. Η αντιπολίτευση ζήτησε να ικανοποιηθούν και τα αιτήματα των εργαζομένων.
27
Υπερψηφίστηκε από τους βουλευτές της ΝΔ, η τροπολογία με την οποία δρομολογείται η μετατροπή των εργοστασίων ζάχαρης της ΕΒΖ, στη Λάρισα και την Ξάνθη, σε εργοστάσια παραγωγής βιοαιθανόλης.
Το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησαν να ενσωματωθούν στην τροπολογία για τα εργοστάσια της βιοαιθανόλης και τα αιτήματα της Ομοσπονδίας των εργαζομένων στην ΕΒΖ.
Ομοφώνως επίσης, υπερψηφίστηκε η τροπολογία για τα μέτρα στήριξης των απολυμένων από τα κλωστοϋφαντουργικά
εργοστάσια της Νάουσας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Στέφανος Ληναίος, ο αγωνιστής: Τα «πέτρινα χρόνια», η αντίσταση στη Χούντα, το χρέος της προσφοράς
- Αίρεται η ασυλία των 13 του ΟΠΕΚΕΠΕ – Θύματα και απροστάτευτοι δηλώνουν οι εγκαλούμενοι που ζήτησαν την άρση
- ΟΤ Delphi Economic Forum XI – Λαζαράκου: Έρχονται έλεγχοι με ΑΙ – H προειδοποίηση για crypto
- LIVE: ΑΕΛ Novibet – Κηφισιά
- Γυναικοκτονία στους Αμπελόκηπους: Ξεκίνησε η δίκη του 39χρονο που σκότωσε τη σύζυγό του με σφυρί – «Εδρασα εν βρασμώ»
- Για όλα φταίει το «επώνυμο», λέει ο Καραμανλής – Δηλώνει αθώος και επαναλαμβάνει ότι δεν θα πολιτευτεί


