
Υπερψηφίστηκε η τροπολογία για την παραγωγή βιοαιθανόλης από τα εργοστάσια της ΕΒΖ
Υπερψηφίστηκε από τους βουλευτές της ΝΔ, η τροπολογία με την οποία δρομολογείται η μετατροπή των εργοστασίων ζάχαρης της ΕΒΖ, στη Λάρισα και την Ξάνθη, σε εργοστάσια παραγωγής βιοαιθανόλης. Η αντιπολίτευση ζήτησε να ικανοποιηθούν και τα αιτήματα των εργαζομένων.
27
Υπερψηφίστηκε από τους βουλευτές της ΝΔ, η τροπολογία με την οποία δρομολογείται η μετατροπή των εργοστασίων ζάχαρης της ΕΒΖ, στη Λάρισα και την Ξάνθη, σε εργοστάσια παραγωγής βιοαιθανόλης.
Το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησαν να ενσωματωθούν στην τροπολογία για τα εργοστάσια της βιοαιθανόλης και τα αιτήματα της Ομοσπονδίας των εργαζομένων στην ΕΒΖ.
Ομοφώνως επίσης, υπερψηφίστηκε η τροπολογία για τα μέτρα στήριξης των απολυμένων από τα κλωστοϋφαντουργικά
εργοστάσια της Νάουσας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Καμίνια: Πλήρης ανακατασκευή παιδικής χαράς και βελτίωση του δημόσιου χώρου από τον Δήμο Πειραιά
- Παναθηναϊκός: Ο Ντάβιντε Καλάμπρια επιμένει ελληνικά και τη νέα σεζόν
- Βανδαλισμοί στο δημοτικό Πάρκο
- Akylas: «Πάμε πολύ καλά στα προγνωστικά, είμαστε στο Τop 5»
- ΠΑΣΟΚ: Ημίμετρα για να βγει από το πολιτικό τέλμα ο Μητσοτάκης
- FIBA: Στη Γαλλία το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2031 (pic)

