
Απώλειες κατά 1,67% κατέγραψε το Χρηματιστήριο Αθηνών την Πέμπτη
Πτωτικές τάσεις επικράτησαν στη συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου την Πέμπτη. Ο Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 4.068,32 μονάδες, με απώλειες 1,67%. Η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 370,7 εκατ. ευρώ. Από τις μετοχές 73 ενισχύθηκαν, 172 υποχώρησαν και 46 έμειναν αμετάβλητες.
93
Πτωτικές τάσεις επικράτησαν στη συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών την Πέμπτη. Ο Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 4.068,32 μονάδες, παρουσιάζοντας απώλειες σε ποσοστό 1,67%.
Η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 370,7 εκατομμύρια ευρώ, εκ των οποίων τα 48,08 εκατ. ευρώ αφορούσαν προσυμφωνημένες συναλλαγές.
Οι επιμέρους κλαδικοί δείκτες κινήθηκαν στην πλειονότητά τους σε αρνητική τροχιά.
Τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι εξής: της Κοινής Ωφέλειας σε ποσοστό 3,32%, των Χρηματοοικονομικών υπηρεσιών κατά 1,09% και των Ταξιδιών-Αναψυχής κατά 0,03%.
Τη μεγαλύτερη πτώση είχαν οι εξής: των Τραπεζών κατά 3,50%, της Τεχνολογίας κατά 2,78% και των Ασφαλειών κατά 2,11%.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης, FTSE/20, υποχώρησε σε ποσοστό 2,10%, ο δείκτης μεσαίας κεφαλαιοποίησης, FTSE/40, σημείωσε απώλειες σε ποσοστό 1,01% και ο δείκτης μικρής κεφαλαιοποίησης, FTSE/80, έκλεισε με πτώση σε ποσοστό 0,72%.
Τη μεγαλύτερη ποσοστιαία άνοδο κατέγραψαν οι μετοχές των εταιριών: ΑΝΕΚ(ΠΟ΄90) +30,00%, ΚΛΩΝΑΤΕΞ (Κ) +9,52% και ΚΛΩΝΑΤΕΞ (Π) +9,09%.
Τη μεγαλύτερη πτώση είχαν οι μετοχές των εταιριών: ΔΡΟΜΕΑΣ -18,37%, ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ (Π) -9,20% και FORTHNET -8,70%.
Από τις μετοχές που διακινήθηκαν, 73 ενισχύθηκαν, 172 υποχώρησαν και 46 παρέμειναν αμετάβλητες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Ποιος πρέπει να πληρώνει στο πρώτο ραντεβού;» – Υπάρχει σωστή απάντηση;
- Λαζόπουλος για τις 17χρονες που έπεσαν από ταράτσα: «Οι γέροι άνθρωποι να το βουλώσουμε και να δούμε τι σκέφτονται οι νέοι»
- Νίκολιτς: «Αφελές το γκολ που δεχθήκαμε, αλλά η απόδοσή μας ήταν πολύ καλή»
- H κρυφή σχέση του Κένεντι με τη Νταϊάνα – Αμοιβαία έλξη, Τζάκι και Μητέρα Τερέζα – «Υπέροχα πόδια»
- Η Γερουσία επικυρώνει τον Κέβιν Γουόρς ως νέο πρόεδρο της Fed, ενώ ο Τραμπ πιέζει για μείωση των επιτοκίων
- Μπενίτεθ: «Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε τη ροή του αγώνα, αλλά διαχειρίστηκε καλά το μομέντουμ ο Ολυμπιακός»

