Τα 105 δολάρια ξεπέρασε η τιμή του αργού πετρελαίου
Η τιμή του αργού πετρελαίου στις διεθνείς αγορές ξεπέρασε τα 105 δολάρια το απόγευμα της Τετάρτης, εξαιτίας της ανακοίνωσης στοιχείων για πτώση των αμερικανικών στρατηγικών αποθεμάτων καυσίμων.
27
Η τιμή του αργού πετρελαίου στις διεθνείς αγορές ξεπέρασε τα 105 δολάρια το απόγευμα της Τετάρτης, εξαιτίας την πτώσης των αμερικανικών στρατηγικών αποθεμάτων καυσίμων.
Η τιμή του προθεσμιακού αμερικανικού ελαφρού αργού παρουσίαζε αύξηση 4,02 δολαρίων και είχε διαμορφωθεί (18:30 ώρα Ελλάδος) στα 105,24 δολάρια το βαρέλι στο χρηματιστήριο εμπορευμάτων της Ν. Υόρκης.
Εξάλλου, στο χρηματιστήριο εμπορευμάτων του Λονδίνου, η τιμή του μπρεντ είχε ανέλθει στα 103,47 δολάρια ανά βαρέλι.
Νωρίτερα αναλυτής της Mitsubishi Corp. στο Τόκιο, δήλωνε ότι «μπορεί να έχουμε μιά έκπληξη στην αναφορά για τα αμερικανικά στρατηγικά αποθέματα και η αγορά έχει στραμμένα εκεί τα βλέμματά της».
Οι αναλυτές ανέμεναν αύξηση κατά 1,8 εκατομμύρια βαρέλια των αποθεμάτων αργού και μείωση κατά 1,15 εκατομμύρια βαρέλια των αποθεμάτων βενζίνης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΑΠΘ: Χρήση ελαστικών βλημάτων προτείνει ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης
- Άρης: Η 11άδα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ
- Ποια είναι η μεγαλύτερη ευθεία στην Αθήνα; Είχε σπίτια και οικόπεδα, τώρα είναι γεμάτη γραφεία και ξενοδοχεία
- Μετρό: Ποιοι σταθμοί κλείνουν από σήμερα – Τι ώρα θα αναχωρούν οι τελευταίοι συρμοί
- Μπράιτον – Κρίσταλ Πάλας 0-1: Επιστροφή στις νίκες για τους «αετούς»
- Washington Post: Ο εκδότης της, Γουίλ Λιούις, αφού απέλυσε το ένα τρίτο των εργαζομένων, παραιτήθηκε