Σύγκρουση συρμών του τραμ στη λεωφόρο Ποσειδώνος
Δύο συρμοί του τραμ συγκρούστηκαν το πρωί της Πέμπτης στη συμβολή της λεωφόρου Ποσειδώνος με την Αχιλλέως, στο Παλαιό Φάληρο, καθώς δεν λειτούργησε το αυτόματο σύστημα αλλαγής του ψαλιδιού. Δύο επιβάτες τραυματίστηκαν ελαφρά.
28
Δύο συρμοί του τραμ συγκρούστηκαν στις 09:50 το πρωί της Πέμπτης στη συμβολή της λεωφόρου Ποσειδώνος με την Αχιλλέως, στο Παλαιό Φάληρο. Δύο επιβάτες τραυματίστηκαν ελαφρά, εκ των οποίων ένας μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας για τις πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.
Σύμφωνα με την ΤραμΑΕ το ατύχημα οφείλεται «σε διακοπή του ρεύματος εξαιτίας της οποίας δεν λειτούργησε το αυτόματο σύστημα αλλαγής του ψαλιδιού για την ορθή πορεία του τραμ στο συγκεκριμένο σημείο».
Παράλληλα, όπως σημειώνει η εταιρεία, «διερευνάται εάν η μη λειτουργία του χειροκίνητου συστήματος οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος».
Λόγω του ατυχήματος διακόπηκε η γραμμή Σύνταγμα – Βούλα, στο κομμάτι μεταξύ των στάσεων «Μουσσών» έως «Πικροδάφνη», μέχρι τις 12.20 οπότε αποκαταστάθηκε η λειτουργία του τραμ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ν. Κορέα απέναντι στη Β. Κορέα: γιατί το Πεντάγωνο περνά τη σκυτάλη στη Σεούλ
- «Ο Τσάμπι Αλόνσο είναι σε επαφές με τη Λίβερπουλ»
- Σύρος: Εντοπίστηκε σορός γυναίκας στο λιμάνι της Ερμούπολης
- Λέρος: Στάσεις εργασίας των γιατρών στο Νοσοκομείο Λέρου
- Ολυμπιακός: Το κέρδος από το «γεμάτο» ρόστερ και το ποσοστό του Άγιαξ
- Γιατί κάποιοι άνθρωποι νοσούν βαριά με κρυολόγημα και άλλοι όχι
