Έχασε και αποκλείστηκε ο Ηρακλής από το φάιναλ-φορ του CEV Cup
Εκτός φάιναλ φορ του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας στο βόλεϊ έμεινε ο Ηρακλής, καθώς ηττήθηκε από την ρωσική Φακέλ Ουρενγκόι με 3-2 σετ (28-26, 24-26, 30-28, 22-25, 15-12, 15-11). Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δοκίμασε την πρόκρισή της και στο «χρυσό σετ», το οποίο έχασε με 15-11. Την Πέμπτη, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Ρόμα (21:00).
66
Εκτός φάιναλ φορ του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας στο βόλεϊ έμεινε ο Ηρακλής, καθώς ηττήθηκε από την ρωσική Φακέλ Ουρενγκόι με 3-2 σετ (28-26, 24-26, 30-28, 22-25, 15-12, 15-11). Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δοκίμασε την πρόκρισή της και στο «χρυσό σετ» (αυτό το σετ έγινε γιατί στον πρώτο αγώνα ο Ηρακλής είχε κερδίσει με 3-1 σετ), το οποίο έχασε με 15-11.
Έτσι ο Ηρακλής ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στα Ευρωπαϊκά κύπελλα, ρίχνοντας το βάρος του στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας. Οι άνθρωποι του Ηρακλή μετά το τέλος του παιχνιδιού εξέφρασαν πολλά παράπονα για την φιλοξενία.
Νίκη με οποιοδήποτε σκορ για να διεκδικήσει το εισιτήριο της πρόκρισης στο Φάιναλ-4, μέσω του «χρυσού σετ», θέλει και ο Ολυμπιακός με αντίπαλο τη Ρόμα.
Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι ηττήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη με 3-0 σετ (25-21, 25-21, 25-16) αντιμετωπίζουν την Πέμπτη (21/02, 21.00) την ιταλική ομάδα στη ρεβάνς της Ρώμης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο πόλεμος φέρνει την τέλεια καταιγίδα στα ομόλογα
- Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι από τον πόλεμο στη Μ. Ανατολή
- Καραλής: «Μέσα σε τρία χρόνια έχουν αλλάξει όλα! – Είμαι ικανοποιημένος, αλλά θέλω και Παγκόσμιο ρεκόρ» (vid)
- Τροχαία: Ειδική επιχείρηση στη Δυτική Αττική – Αφαιρέθηκε το δίπλωμα από 38 οδηγούς
- Οι Χούθι μπορεί να μπουν στον πόλεμο ακόμα και την Δευτέρα, υποστηρίζουν ισραηλινές πηγές
- Πότε θα καταβληθεί το δώρο Πάσχα – Πώς υπολογίζεται