Αποχή από όλα τα πρωταθλήματα αποφάσισε η Ομοσπονδία Διαιτητών
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Διαιτητών Βόλεϊ Ελλάδος αποφάσισε να κηρύξει αποχή από όλα τα εθνικά και τοπικά πρωταθλήματα, με έναρξη την 18η Φεβρουαρίου 2008. Από την πλευρά της, η ΕΣΑΠ ενημέρωσε την ΟΔΒΕ ότι η πληρωμή των αποζημιώσεων της διαιτησίας για το εφετινό πρωτάθλημα θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες.
66
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Διαιτητών Βόλεϊ Ελλάδος αποφάσισε να κηρύξει αποχή από όλα τα εθνικά και τοπικά πρωταθλήματα, με έναρξη την 18η Φεβρουαρίου 2008. Από την πλευρά της, η ΕΣΑΠ ενημέρωσε την ΟΔΒΕ ότι η πληρωμή των αποζημιώσεων της διαιτησίας για το εφετινό πρωτάθλημα (αγωνιστική περίοδος 2007-2008) θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κίνα: Πώς έπεσε θύμα της κουλτούρας απομιμήσεων που η ίδια ενθάρρυνε
- Ο Μπρούκλιν ρίχνει άκυρο στον Κρουζ με Νίκολα, σκυλάκια και selfies – Οι Μπέκαμ δεν είναι έτοιμοι να θάψουν το «τσεκούρι του πολέμου»
- Νέοι γιατροί: Αντί για λευκή μπλούζα, βάζουν το «χακί»
- «Στραγγαλίζοντας» την Κούβα – Η επόμενη πράξη της αμερικανικής ηγεμονίας Τραμπ 2.0
- Σε απόγνωση η Ιταλία: Καρκίνος και κάπνισμα = 105.000 διαγνώσεις τον χρόνο
- Η αλήθεια για τον «πολύνεκρο» σεισμό της Χάλκης




