Σε θετικό έδαφος τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια τη Δευτέρα
Σε θετικό έδαφος είναι τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια τη Δευτέρα, καθώς, παρά τις ανησυχίες για ενδεχόμενη ύφεση στις ΗΠΑ και την έκταση της πιστωτικής κρίσης, οι εξαγορές και οι συγχωνεύσεις αναπτερώνουν το ηθικό των επενδυτών.
27
Σε θετικό έδαφος είναι τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια τη Δευτέρα, καθώς, παρά τις ανησυχίες για ενδεχόμενη ύφεση στις ΗΠΑ και την έκταση της πιστωτικής κρίσης, οι εξαγορές και οι συγχωνεύσεις αναπτερώνουν το ηθικό των επενδυτών.
Ο δείκτης των πενήντα blue chips της ευρωζώνης Dow Jones Euro Stoxx 50 ενισχύεται κατά 0,44% στις 3.884,61 μονάδες.
Στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου ο FTSE 100 υποχωρεί κατά 0,03% στις 6.027,20 μονάδες, στο Παρίσι ο CAC 40 σημειώνει άνοδο 0,29% στις 4.992,59 μονάδες και στη Φρανκφούρτη ο DAX καταγράφει κέρδη 0,82% στις 7.025,67 μονάδες.
Στο Χρηματιστήριο του Τόκιο ο Nikkei 225 έκλεισε με άνοδο 2,69% στις 13.859,70 μονάδες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τροχαία: Πάνω από 1.240 παραβάσεις βεβαιώθηκαν για χρήση κράνους την περασμένη εβδομάδα
- Σπίλμπεργκ, Ταραντίνο και οργή για τη Marvel – Τα τρέιλερ των εκατομμυρίων που νίκησαν στο Super Bowl
- Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Άναυδος ο Τζόκοβιτς με το ακροβατικό του Μαλίνιν στο καλλιτεχνικό πατινάζ (vid)
- Στα γαλανόλευκα ο εμβληματικός πίδακας Jet d’Eau – Η Γενεύη τιμά την ελληνική γλώσσα
- Κάθριν Ο’Χάρα: Από τι πέθανε η αγαπημένη ηθοποιός του Μόνος Στο Σπίτι – Ιατρικό πόρισμα
- Αταλάντα – Κρεμονέζε 2-1: Παραμένει σε «τροχιά» Ευρώπης η ομάδα του Μπέργκαμο
