
Με τον Κ.Καραμανλή στο Μέγαρο Μαξίμου συναντήθηκε ο Γ.Αλογοσκούφης
Η πορεία των βασικών μεγεθών της ελληνικής οικονομίας, υπό τη σκιά της διεθνούς κρίσης, και το Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς 2007-2013, συζητήθηκαν την Παρασκευή στη συνάντηση του πρωθυπουργού Κ.Καραμανλή με τον Γ.Αλογοσκούφη στο Μέγαρο Μαξίμου.
27
Η πορεία των βασικών μεγεθών της ελληνικής οικονομίας, υπό τη σκιά της διεθνούς κρίσης, και το Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς 2007-2013, συζητήθηκαν την Παρασκευή στη συνάντηση του πρωθυπουργού Κ.Καραμανλή με τον υπουργό Οικονομίας Γ.Αλογοσκούφη στο Μέγαρο Μαξίμου.
Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, ο κ. Αλογοσκούφης ανέφερε ότι ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για την πορεία της οικονομίας και των μεταρρυθμίσεων.
Ο υπουργός Οικονομίας αναφέρθηκε στο Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς 2007-2013, λέγοντας ότι πρόκειται για ένα μεγάλο αναπτυξιακό πρόγραμμα που αφορά στην ελληνική περιφέρεια, στην οποία θα κατευθυνθεί το 80% των πόρων του προγράμματος.
Ο κ. Αλογοσκούφης ενημέρωσε επίσης τον κ. Καραμανλή για την εξέλιξη των οικονομικών μεγεθών.
Υπάρχει μια δύσκολη συγκυρία την οποία μέχρι τώρα η Ελλάδα αντιμετωπίζει με ελαφρές μόνο επιπτώσεις, είπε ο κ. Αλογοσκούφης και πρόσθεσε ότι οι επιπτώσεις αυτές αφορούν κυρίως στον πληθωρισμό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ακίνητα: Τι πρέπει να δηλώσετε στο Μητρώο Ιδιοκτησίας και Διαχείρισης Ακινήτων (ΜΙΔΑ)
- Τσουκαλάς: Όμηρος της ακροδεξιάς η καθεστωτική κυβέρνηση Μητσοτάκη – Εκφοβίζει δικαστικούς λειτουργούς
- ΠΑΟΚ: Ξανά νοκ άουτ με θλάση ο Γιακουμάκης
- «Επιταγή»: Χρύσα Ρώμα και Μάρω Χαραλαμπίδου σε μια συγκλονιστική αναμέτρηση με τη μνήμη
- Ιστορίες: Το νέο τεύχος έρχεται αυτό το Σάββατο με ΤΑ ΝΕΑ
- Κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου στην Πάρο