
Ο Κούμαν δεν παραιτείται, ο Μουρίνιο συμφωνεί με Βαλένθια
Mπορεί ο Ρόναλντ Κούμαν να δηλώνει ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να παραιτηθώ, αφού δεν μπορούν να με κρίνουν σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα» αλλά η διοίκηση της Βαλένθια φαίνεται πως ήδη ψάχνει για τον αντικαταστάτη του. Δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «El Mundo Deportivo», αναφέρει ότι οι «νυχτερίδες» εξετάζουν σοβαρά την πρόσληψη του Ζοσέ Μουρίνιο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας!
26
Mπορεί ο Ρόναλντ Κούμαν να δηλώνει ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να παραιτηθώ, αφού δεν μπορούν να με κρίνουν σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα» αλλά η διοίκηση της Βαλένθια φαίνεται πως ήδη ψάχνει για τον αντικαταστάτη του.
Δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «El Mundo Deportivo», αναφέρει ότι οι «νυχτερίδες» εξετάζουν σοβαρά την πρόσληψη του Ζοσέ Μουρίνιο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας!
Ο πρόεδρος του ισπανικού συλλόγου, Χουάν Σολέρ, ο οποίος ξόδεψε 300.000 ευρώ για να σπάσει το συμβόλαιο του ολλανδού με την Αϊντχόφεν, φέρεται δυσαρεστημένος από την εικόνα που παρουσιάζει φέτος η Βαλένθια, η οποία πραγματοποιεί μια από τις χειρότερες σεζόν στην ιστορία της στην Primera Division (11η θέση, χωρίς να έχει εξασφαλίσει την παραμονή της)!
Παράλληλα, προβληματισμός επικρατεί και για τη στάση των φιλάθλων της Βαλένθια, οι οποίοι αποδοκιμάζουν σε κάθε παιχνίδι (όσοι, βέβαια πηγαίνουν στο Μεστάγια) τον Ρόναλντ Κούμαν, ζητώντας του να φύγει.
Το συμβόλαιο του ολλανδού με την Βαλένθια λήγει το καλοκαίρι του 2010, αλλά αυτό θα σπάσει με οποιοδήποτε κόστος, σε περίπτωση που ο Μουρίνιο ανταποκριθεί στο ενδιαφέρον των «νυχτερίδων».
Πάντως, ο ίδιος ο πορτογάλος -ο οποίος αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Αφρική για το Κόπα Αφρικα- βάζει σε δεύτερη μοίρα την Βαλένθια, προτιμώντας μία εκ των Μίλαν Μπαρτσελόνα για να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Ο Ντόντσιτς κατακτά ξανά την Ευρώπη
- Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο Έλληνες που άνοιξαν ελληνική σημαία μέσα στην Αγία Σοφία
- Ντε Γκρες και επίσημα: Με τη σφραγίδα του ΣτΕ ο Παύλος και ακόμη 9 μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας
- Ο Τραμπ τα έβαλε και με τη Μελόνι – «Νόμιζα ότι είχε θάρρος, αλλά έκανα λάθος»
- Η Ουνιόν Βερολίνου στηρίζει την Μαρί Λουίζ Έτα – «Είναι ντροπή να γράφουν τέτοια σεξιστικά σχόλια»
- Ο Κάνιε Γουέστ δεν είναι ούτε ο πρώτος, ούτε ο μόνος που «έφαγε πόρτα» από το Ηνωμένο Βασίλειο




