96

Δύο αστυνομικοί, ένας άνδρας και μία γυναίκα, είναι οι δύο εκ των τριών δραστών της ένοπλης επίθεσης κατά του ΑΤ στον Αϊ Βλάση Αιτωλοακαρνανίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδος, οι δύο αστυνομικοί μαζί με ένα ακόμη συνεργό τους πυροβόλησαν κατά του αστυνομικού τμήματος το βράδυ της περασμένης Κυριακής, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Σύμφωνα με τις έρευνες των αστυνομικών οι τρεις δράστες εμπλέκονται και σε άλλες εγκληματικές πράξεις, όπως ληστείες και εμπρησμοί.

Επιπλέον, σε έρευνες που έγιναν στα σπίτια των τριών ατόμων, βρέθηκαν σύμφωνα με τους αστυνομικούς «πειστήρια τέλεσης αξιόποινων πράξεων». Οι δύο αστυνομικοί, που υπηρετούν στο Αγρίνιο, και ο συνεργός τους κρατούνται και σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ