Αύξηση 3,7% στις λιανικές πωλήσεις τον Αύγουστο
Η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία ανακοίνωσε την Τρίτη ότι ο δείκτης όγκου λιανικών πωλήσεων σημείωσε αύξηση 3,7% τον Αύγουστο, σε ετήσια βάση, μετά από αύξηση 2,1% τον Ιούλιο. Έναντι του Ιουλίου, οι λιανικές πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 7,7%.
27
Η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία ανακοίνωσε την Τρίτη ότι ο δείκτης όγκου λιανικών πωλήσεων σημείωσε αύξηση 3,7% τον Αύγουστο, σε ετήσια βάση, μετά από αύξηση 2,1% τον Ιούλιο.
Τον Αύγουστο, ο δείκτης κύκλου εργασιών λιανικών πωλήσεων σημείωσε αύξηση 7,7% έπειτα από αύξηση 5,5% έναν μήνα
νωρίτερα.
Η αύξηση των λιανικών πωλήσεων οφείλεται κυρίως στις θερινές εκπτώσεις, οι οποίες είχαν διαρκέσει έως τα τέλη Αυγούστου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σενάρια διαχείρισης του ηφαιστειακού κινδύνου από ενδεχόμενο τσουνάμι – Πόσο ασφαλής είναι η καλντέρα της Σαντορίνης
- Greece: Winter Sales Bring Extended Sunday Shopping Hours
- Το καλοσυνάτο αδεσποτάκι κουταβάκι Πίξι αναζητά τον άνθρωπό του
- «Δε μας επιτρέπεται να γερνάμε» – Το μοντέλο των 80s, Κιμ Αλέξις, μιλάει στα 64 της για την «καταπίεση της ομορφιάς»
- Ηχητικές παρωπίδες στο γραφείο: Να φοράει κανείς ακουστικά στη δουλειά ή να μη φοράει;
- Χειμερινές εκπτώσεις: Ανοιχτά τα καταστήματα τις Κυριακές 18 και 25 Ιανουαρίου

