93

To ΔΣ της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ενέκρινε το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου της Τέρνα Ενεργειακή για τη δημόσια προσφορά νέων μετοχών της λόγω αύξησης κεφαλαίου και πώλησης υφισταμένων μετοχών, και την εισαγωγή των μετοχών της στο ΧΑ. Εγκρίσεις για Γενική και Info-Quest.

Ειδικότερα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά την συνεδρίασή του την Παρασκευή ενέκρινε:

  • Το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου της εταιρίας «Γενική Τράπεζα της Ελλάδος ΑΕ» για τη δημόσια προσφορά νέων μετοχών της λόγω αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της και την εισαγωγή των νέων μετοχών στο ΧΑ

  • Το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου της εταιρίας «Τέρνα Ενεργειακή ΑΕ»:
    (α) για τη δημόσια προσφορά νέων μετοχών της λόγω αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου και πώλησης υφισταμένων μετοχών και
    (β) την εισαγωγή των μετοχών της στο ΧΑ, καθώς και τη χορήγηση αδείας για τη διενέργεια της δημόσιας προσφοράς.

  • Αίτημα της «Info-Quest AEBE» για την άσκηση του δικαιώματος εξαγοράς των υπολοίπων μετοχών της «Unisystems Συστήματα Πληροφορικής ΑΕΕ» σύμφωνα με το άρθρο 27 του ν. 3461/2006.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ