Επαφές Ιασώ με Euromedica για μετοχική συνεργασία
Επαφές με τη διοίκηση του Ιασώ καθώς και με ιατρούς μετόχους είχε πρόσφατα ο πρόεδρος της Επιτροπής Στρατηγικού Σχεδιασμού και βασικός μέτοχος της Euromedica Θωμάς Λιακουνάκος. Κατά τις συζητήσεις, δεν ελήφθη συγκεκριμένη απόφαση.
27
Επαφές με τη διοίκηση του Ιασώ καθώς και με ιατρούς μετόχους είχε πρόσφατα ο πρόεδρος της Επιτροπής Στρατηγικού Σχεδιασμού και βασικός μέτοχος της Euromedica Θωμάς Λιακουνάκος.
Κατά τη συνάντηση αυτή διερευνήθηκαν εναλλακτικοί τρόποι λειτουργικής και μετοχικής συνεργασίας των δύο εταιρειών, χωρίς ωστόσο να ληφθεί κάποια συγκεκριμένη απόφαση, όπως αναφέρει ανακοίνωση της εταρείας την Τρίτη.
Το Ιασώ ελέγχει πάνω από το 10% της Euromedica.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Τραμπ δηλώνει ότι «μεγάλη δύναμη» του στρατού των ΗΠΑ κινείται προς το Ιράν
- Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Ανάγκη να διατηρηθούν οι ευρωατλαντικές σχέσεις σε «λειτουργικό» επίπεδο
- Η ΕΕ χαιρετίζει την απόφαση Τραμπ για τους δασμούς – Εκφράζει «σοβαρές αμφιβολίες» για το Συμβούλιο Ειρήνης
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 1 νεκρός και 20 τραυματίες από ρωσικά πλήγματα στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας
- Ρωσία: Στρατηγικά βομβαρδιστικά εκτέλεσαν περιπολία πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα
- Οι ΗΠΑ πιέζουν Ρωσία και Ουκρανία για τριμερείς διαπραγματεύσεις και κατάπαυση του πυρός σε ενεργειακές υποδομές

