Βαριά ήττα υπό το βλέμμα του Νόιβιλ υπέστη ο ΟΦΗ στη Γερμανία
Βαριά ήττα με σκορ 7-3 γνώρισε ο ΟΦΗ από την Αουγκσμπουργκ (ομάδα β κατηγορίας της Γερμανίας) στο τελευταίο του παιχνίδι επί γερμανικού εδάφους και τελευταίο πριν αντιμετωπίσει την Τόμπολ Κοστανάι (21-22 Ιουλίου), για τον γ γύρο του Κυπέλλου Ιντερτότο. Το φιλικό παρακολούθησε και ο διεθνής Γερμανός επιθετικός, Ολιβερ Νόιβιλ.
Βαριά ήττα με σκορ 7-3 γνώρισε ο ΟΦΗ από την Αουγκσμπουργκ (ομάδα β κατηγορίας της Γερμανίας) στο τελευταίο του παιχνίδι επί γερμανικού εδάφους και τελευταίο πριν αντιμετωπίσει την Τόμπολ Κοστανάι (21-22 Ιουλίου), για τον γ γύρο του Κυπέλλου Ιντερτότο. Το φιλικό παρακολούθησε και ο διεθνής Γερμανός επιθετικός, Ολιβερ Νόιβιλ, ο οποίος απασχολεί μεταγραφικά την κρητική ομάδα.
Τα γκολ του ΟΦΗ πέτυχαν οι Πόποβιτς (5, 86) και Νουαφόρ (76` πεν.), ενώ στο 70 η κρητική ομάδα είχε δοκάρι με τον Πίτσο. Για τους γερμανούς σκόραραν οι Σάμπιτς (1`, 31`, 38` πεν.), Μπέκερ (10, 42), Λεντέσμα (55), Λουζ (85 πεν.).
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ντίνος Μαυροπάνος πρόκειται να αποχωρήσει από την Γουέστ Χαμ στο τέλος της σεζόν και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ήδη φιγουράρει στη λίστα ομάδων της Αγγλίας και της Γερμανίας.
LIVE: Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές για την 38η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Η ΕΟΚ ενημέρωσε πως αναβάλλονται οι τελικοί της Α1 Γυναικών μέχρι να παρθεί απόφαση από τον αθλητικό δικαστή για τον πρώτο αγώνα Αθηναϊκός – Παναθηναϊκός ο οποίος διακόπηκε στο ημίχρονο.