Παγίδες σε υπηρεσίες video download
Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες κάποιες εταιρείες προστασίας πνευματικής ιδιοκτησίας έχουν ξεκινήσει να δημιουργούν οι ίδιες υπηρεσίες διάδοσης πειρατικών video στο web. Στόχος τους είναι να συγκ
Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες κάποιες εταιρείες προστασίας πνευματικής ιδιοκτησίας έχουν ξεκινήσει να δημιουργούν οι ίδιες υπηρεσίες διάδοσης πειρατικών video στο web.
Στόχος τους είναι να συγκεντρώνουν όσο περισσότερα στοιχεία είναι δυνατόν για τους χρήστες της υπηρεσίας τους και στη συνέχεια να τους οδηγούν στη δικαιοσύνη.
Σε μερικές περιπτώσεις μάλιστα προσφέρουν και ειδικό software client που υποτίθεται ότι βοηθάει τον χρήστη το download των αρχείων, ενώ στην πραγματικότητα ελέγχει τον Η/Υ τους ψάχνοντας για πειρατικό περιεχόμενο που έχει κατεβάσει ο χρήστης από άλλες πηγές.
Η υπηρεσία Miivi που αναφέρει η σημερινή παραπομπή λειτουργούσε με αυτόν τον τρόπο αλλά απενεργοποιήθηκε όταν έγινε γνωστή η πραγματική της φύση. Σίγουρα όμως υπάρχουν και άλλες.
Προσοχή λοιπόν όχι μόνο στο τι κατεβάζετε αλλά και στην πηγή του. Διαφορετικά κινδυνεύετε να μπλέξετε άσχημα.
Πηγή: http://www.zeropaid.com
- Άφαντος ο τυχερός που κέρδισε 7,5 εκατ. ευρώ στο Τζόκερ – Τι λέει ο πράκτορας που παρέλαβε το χρυσό δελτίο
- Έγκριση Περιφερειακών Προγραμμάτων Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας, Πελοποννήσου και Βορείου Αιγαίου
- Ο Ολυμπιακός έχει 19 δηλωμένους παίκτες στη Euroleague με τη μεταγραφή του Τζόσεφ – Ποιο είναι το όριο στη διοργάνωση
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Βρέθηκε και η πέμπτη σορός στο κατεστραμμένο εργοστάσιο
- Τροχαίο ατύχημα στον Κηφισό: Σύγκρουση αυτοκινήτου με μηχανή – Κυκλοφοριακό κομφούζιο στο σημείο
- Μισθοί: Τι αυξήσεις θα πάρουν οι ιδιωτικοί υπάλληλοι [παραδείγματα]