Αποχώρησε από το μετοχικό κεφάλαιο της Τράπεζας Κύπρου η Marfin Popular
Στην πώληση 1,5 εκατ. μετοχών της Τράπεζας Κύπρου προχώρησε η Marfin Popular Bank, την ίδια ημέρα που η Επιτροπή Προστασίας του Ανταγωνισμού Κύπρου ανακοίνωσε την επιβολή προστίμου για τη συμμετοχή 8,2% στο μετοχικό κεφάλαιο της κυπριακής τράπεζας.
27
Στην πώληση 1,5 εκατ. μετοχών της Τράπεζας Κύπρου προχώρησε την Τετάρτη η Marfin Popular Bank, την ίδια ημέρα που η Επιτροπή Προστασίας του Ανταγωνισμού Κύπρου ανακοίνωσε την επιβολή διοικητικού προστίμου 5.000 κυπριακών λιρών για τη συμμετοχή της με 8,2% στο μετοχικό κεφάλαιο της κυπριακής τράπεζας
O διευθύνων σύμβουλος της MPB Ανδρέας Βγενόπουλος αναμένεται να αναφερθεί σήμερα, Πέμπτη, σε τηλεδιάσκεψη που θα πραγματοποιήσει με θεσμικούς επενδυτές, στους λόγους πώλησης του συγκεκριμένου πακέτου μετοχών, ενώ θα αναλύσει και το σχέδιο ανάπτυξης της τράπεζας.
Τραπεζικοί κύκλοι εκτιμούν ότι η κίνηση αυτή σηματοδοτεί την απόσυρση της MPB από τη διεκδίκηση της Τράπεζας Κύπρου, καθώς μετά την επιτυχή αύξηση που πραγματοποίησε η Marfin Investment Group ο όμιλος πλέον έχει τη δυνατότητα να στραφεί σε άλλες αγορές για την πραγματοποίηση εξαγορών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μίκι Ρουρκ: «Απάτη» η καμπάνια GoFundMe στο όνομά μου – Kινεί νομικές διαδικασίες
- Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στον πατριάρχη της Viohalco, Νίκο Στασινόπουλο
- Το Ισραήλ κατεδάφισε κτίρια του ΟΗΕ στην Ανατολική Ιερουσαλήμ – «Πρωτοφανής επίθεση», λέει η UNRWA
- Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Κόβει μάρτυρες και επιταχύνει διαδικασίες- Οργή και καταγγελίες για συγκάλυψη από την αντιπολίτευση
- Δολοφονία στο Αγρίνιο: Βουβός ο πόνος στο τελευταίο «αντίο» στον 50χρονο
- Ποιοι φορολογούμενοι θα γλιτώσουν φόρο – Τα SOS των δηλώσεων
