Τον Ι.Κασουλίδη αναμένεται να στηρίξει το ΔΗΣΥ για την προεδρία της Κύπρου το 2008
Βέβαιη πρέπει να θεωρείται με τα μέχρι στιγμής δεδομένα η στήριξη από τον ΔΗΣΥ της ευρωβουλευτή Ι.Κασουλίδη για τις προεδρικές εκλογές του 2008. Από την πλευρά του, ο Τάσσος Παπαδόπουλος δηλώνει ότι θα ανακοινώσει την απόφασή του, όταν έλθει η ώρα.
30
Βέβαιη πρέπει να θεωρείται με τα μέχρι στιγμής δεδομένα η στήριξη από τον ΔΗΣΥ της ευρωβουλευτή Ι.Κασουλίδη για τις προεδρικές εκλογές του 2008.
Ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Νίκος Αναστασιάδης, ανέφερε ότι οι τελικές αποφάσεις του ΔΗΣΥ θα ληφθούν στις 27 Ιουνίου και πρόσθεσε ότι θα υπάρξει διάλογος με τον κ. Κασουλίδη.
Είπε επίσης ότι ο ΔΗΣΥ συμφωνεί με τον κ. Κασουλίδη ότι η Κύπρος χρειάζεται ένα σύγχρονο πρόεδρο με ευρωπαϊκούς προσανατολισμούς.
Από την πλευρά του, ο Τάσσος Παπαδόπουλος δήλωσε σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ ότι τις τελικές του αποφάσεις για το αν θα είναι υποψήφιος θα τις ανακοινώσει «στην ώρα τους».
«Θα σταθμίσω προσεκτικά τις θέσεις όλων των κομμάτων που μετέχουν στην κυβερνητική συνεργασία και μετά θα αποφασίσω, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι προϋπόθεση να με υποστηρίξουν όλα τα κόμματα» εξήγησε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Και δεύτερη αρμάδα στη Μέση Ανατολή στέλνει ο Τραμπ – «Ελπίζω ότι το Ιράν θα κάνει συμφωνία»
- Βενεζουέλα: Ο Ρούμπιο απειλεί με νέα επίθεση εάν η κυβέρνηση δεν συνεργαστεί – Οι ΗΠΑ αμφιβάλουν για τη Ροντρίγκες
- Κυβέρνηση: Με εισαγωγή ψηφοφόρων ψάχνει την ανάκαμψη
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (28/1): «Δράση» με Champions League και ντέρμπι «αιωνίων» στο μπάσκετ γυναικών
- Σκύλος μόνος στο μπαλκόνι: Πώς επηρεάζεται η ψυχολογία του
- Καλλιθέα: Νέα τραγωδία με βρέφος – Το μετέφεραν συγγενείς του σε ιδιωτικό ιατρείο, χωρίς τις αισθήσεις του


