Ανοδικές τάσεις στο Χρηματιστήριο την Τετάρτη
Ανοδικές τάσεις επικρατούν στο Χρηματιστήριο την Τετάρτη, με τον γενικό δείκτη να κινείται στην περιοχή άνω των 4.900 μονάδων, καθώς οι επενδυτές στρέφονται σε όλο σχεδόν το φάσμα της αγοράς με έμφαση σε τράπεζες και μικρή κεφαλαιοποίηση.
27
Ανοδικές τάσεις επικρατούν στο Χρηματιστήριο την Τετάρτη, καθώς οι επενδυτές στρέφονται σε όλο σχεδόν το φάσμα της αγοράς με έμφαση σε τράπεζες και μικρή κεφαλαιοποίηση.
Ο γενικός δείκτης ενισχύεται κατά 0,55% στις 4.919,21 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφώνεται στα 211,5 εκατ. ευρώ.
Το ενδιαφέρον συγκεκτρώνουν η Cosmote και ο τραπεζικός κλάδος μετά την έκθεση της Standard & Poors.
H Cosmote σημειώνει άνοδο 1,33% στα 22,80 ευρώ. Την Πέμπτη μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης ανακοινώει κέρδη α΄τριμήνου.
Σημαντικά κέρδη σημειώνουν αρκετές τραπεζικές μετοχές.
Υψηλότερα είναι, μεταξύ άλλων, η Alpha (+1,15% στα 22,80 ευρώ), η Κύπρου (+1,41% στα 12,98 ευρώ) και η Marfin Popular (+1,18% στα 8,60 ευρώ).
Η Εθνική υποχωρεί κατά 0,32% στα 43,16 ευρώ. Η Dresdner είπε ότι αυξάνει την τιμή-στόχο της Εθνικής Τράπεζας στα 52 από τα 48 ευρώ.
Ο FTSE/ASE 20 ενισχύεται κατά 0,50%, ο FTSE/ASE Mid 40 σημειώνει άνοδο 0,52% και ο FTSE/ASE Small Cap 80 καταγράφει κέρδη 1,47%.
Από τις μετοχές που διακινούνται, 185 ενισχύονται, 72 υποχωρούν και 120 είναι αμετάβλητες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συρία: Οι Κούρδοι κατηγορούν την κυβέρνηση για προδοσία – Σε εξέλιξη βίαιες συγκρούσεις
- «Σαδίστρια νυμφομανής» – Όταν η CIA φακέλωσε την Έρθα Κιτ ως «επικίνδυνη κομμουνίστρια, εχθρό του λαού»
- Super League: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Πανσερραϊκού (pic)
- Νέα απεργία προγραμματίζουν οι οδηγοί ταξί – Οι ημερομηνίες
- Ολυμπιακός – Μαρούσι 104-89: Νέα «100άρα» και 14/14 για τους Πειραιώτες
- Αιματηρό επεισόδιο στην Κωνσταντινούπολη: Νεκρός 17χρονος μετά από μαχαίρωμα από 15χρονο

