Φήμες για σύγκρουση Σιούφα – Στεφάνου σχετικά με προαγωγές-εξπρές
Έντονες φήμες για σύγκρουση του υπουργού Ανάπτυξης Δ.Σιούφα και του υφυπουργού Νίκου Στεφάνουν κυκλοφόρησαν την Τετάρτη, ενώ δημιουργήθηκε αναστάτωση όταν οι φήμες έκαναν λόγο ακόμα και για παραίτηση του κ. Στεφάνου.
27
Έντονες φήμες για σύγκρουση του υπουργού Ανάπτυξης Δ.Σιούφα και του υφυπουργού Νίκου Στεφάνου κυκλοφόρησαν την Τετάρτη, ενώ δημιουργήθηκε αναστάτωση όταν οι φήμες έκαναν λόγο ακόμα και για παραίτηση του κ. Στεφάνου.
Και τα δύο στελέχη διέψευσαν τη φημολογία, λέγοντας ότι είναι σενάρια που προωθεί η αντιπολίτευση.
Πληροφορίες της εφημερίδας «Τα Νέα» μέσα από το υπουργείο ανέφεραν ότι η σύγκρουση μεταξύ των δύο ανδρών προέκυψε με αφορμή την προαγωγή-εξπρές δύο υπαλλήλων του υπουργείου, από τον βαθμό του τμηματάρχη στον βαθμό του γενικού διευθυντή (αντί για 10-12 χρόνια χρειάστηκαν μόλις 2).
Η προαγωγή έχει προκαλέσει δυσφορία στο προσωπικό του υπουργείου Ανάπτυξης.
Το θέμα ήρθε στη δημοσιότητα έπειτα από ερώτηση που κατέθεσαν προχθές στη Βουλή, τρεις βουλευτές του ΠΑΣOΚ (Λ.Γρηγοράκος, Μ.Καρχιμάκης, Δ.Πιπεργιάς), στην οποία καταλογίζουν συνολικά ευθύνες στον υπουργό Ανάπτυξης για απευθείας εμπλοκή του στις διαδικασίες κρίσης των Υπηρεσιακών Συμβουλίων.
«Προφανώς όσα ειπώθηκαν περί παραίτησης του κ. Στεφάνου είναι αστεϊσμοί. Οι εν λόγω ισχυρισμοί είναι αποκυήματα φαντασίας» δήλωσε ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευ.Αντώναρος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σάκκαρη: «Βλέπω ξανά τη Μαρία που ήξερα – Προσπαθώ να επιστρέψω στην κορυφή»
- Μπαρτζώκας: «Όταν παίζουμε όλοι μαζί, είμαστε πολύ δυνατοί»
- O Ζελένσκι τα παίζει όλα για όλα – Δεν θα κλείσουμε συμφωνία ανεξαρτήτως όρων
- Τσιτσιπάς: «Απογοητευμένος με το σερβίς μου, θετικό είναι πως δεν νιώθω καθόλου πόνο»
- Η Μάργκαρετ Κουάλεϊ φοβόταν ότι «οι γυναίκες στη βιομηχανία θα με μισούσαν και οι άντρες θα μου έκαναν κακό»
- Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας 92-86: Με τριπλέτα «φωτιά» οι Πειραιώτες!
