We Are The Klubb – Κριτική
Η δισκογραφική Slip ‘n’ Slide αποτελεί μια από τις παλαιότερες λονδρέζικες ανεξάρτητες εταιρείες στο χώρο της χορευτικής μουσικής και ειδικότερα της house. Πρόκειται για υποετικέτα της Kickin’ Music, που δραστηριοποιείται από το 1991 και ο ήχος της κινείται γύρω από το αμερικανικό soulful house και το βρετανικό garage.
Στο νούμερο 200 του καταλόγου της η Slip ‘n’ Slide παρουσιάζει τη συλλογή «We Are The Klubb», ένα πανόραμα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της των τελευταίων δέκα χρόνων: Κομμάτια που έχουν ακουστεί στα περισσότερα club του πλανήτη και έχουν παιχτεί από τους πιο γνωστούς dj του house.
Η συλλογή ξεκινά με το remix των Deep Dish στο «Hideaway» του De’Lacy. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ίσως επιτυχία της εταιρείας, αφού κατάφερε να πουλήσει πάνω από ένα εκατομμύριο κόπιες και ανέβηκε στα τσαρτ σε περισσότερες από τριάντα χώρες. Ακολουθούν τα εξίσου καλά «Dance Naked» του Aaron Carl, «Familamily» των Plantastik, «A Place In My Heart» (Jori Hulkkonen mix) των Star You Star Me και το θρυλικό «My Beat» (Ambassador mix) του Blaze.
- Βαθμολογία UEFA: Η Ελλάδα ξανά στην 11η θέση
- Σαχάρα το Ηράκλειο – «Πνίγηκε» από την αφρικανική σκόνη
- Europa League: Πρόκριση στα πλέι οφ για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, νίκη 8άδας η Ρόμα – Η βαθμολογία
- Γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Europa League (vids)
- Δουδωνής: Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση – «Έχετε εκμεταλλευτεί προς όφελός σας κάθε παθογένεια του κράτους»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 23.01.2026]

