Περισσότερες από 9.000 θέσεις συμβασιούχων έχουν προκηρυχθεί από τις αρχές του 2007
Ξεπερνούν τις 9.000 οι θέσεις συμβασιούχων που έχουν προκηρυχθεί από διάφορους φορείς του Δημοσίου από τις αρχές του 2007. Οι περισσότερες θέσεις αφορούν στην Ολυμπιακή Αεροπορία, ενώ τα πρωτεία σε προκηρύξεις κρατά το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.
30
Ξεπερνούν τις 9.000 οι θέσεις συμβασιούχων που έχουν προκηρυχθεί από διάφορους φορείς του Δημοσίου από τις αρχές του 2007. Το συνολικό κόστος των προσλήψεων ξεπερνά τα 55,8 εκατ. ευρώ.
Όπως αναφέρεται στα Νέα της Πέμπτης, μέσα σε δυόμισι μήνες η αρμόδια Υπουργική Επιτροπή έχει εγκρίνει 9.216 προσλήψεις ή 126 προσλήψεις την ημέρα.
Oι περισσότερες εγκρίσεις αφορούν την Oλυμπιακή Αεροπορία: προ εβδομάδος εγκρίθηκε η πρόσληψη 4.129 εργαζομένων για διάστημα 8 μηνών.
Στις συμβάσεις έργου τα πρωτεία κρατά το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, αφού από τις αρχές του έτους έχουν εγκριθεί οι προσλήψεις 120 συμβασιούχων στον ΕΛΓΑ για 8 μήνες και για «την αντιμετώπιση των απρόβλεπτων και επειγουσών αναγκών που ανέκυψαν από τους παγετούς του Νοεμβρίου 2006», καθώς και άλλων 250 «για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών αναγκών λόγω της γρίπης των πτηνών» που θα εργαστούν με 8μηνη σύμβαση.
Παράλληλα, εγκρίθηκε η πρόσληψη με σύμβαση έργου 153 εργαζομένων, που θα απασχοληθούν για 8 μήνες προς «κάλυψη εποχικών αναγκών» στο ίδιο υπουργείο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο κος Ζυλ: Μια παράσταση βασισμένη στο έργο Δεσποινίς Τζούλια του Στρίντμπεργκ στο Πόρτα
- ΕΒΕΑ: Αίτημα για 120 δόσεις στα χρέη και αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου της χώρας
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης
- Μπορείς να κάνεις «ανακωχή» με το άγχος σου;
- Εκτέλεση θανατοποινίτη στο Τέξας – Η πρώτη του 2026 στις ΗΠΑ
- Δυστύχημα οπαδών του ΠΑΟΚ: Αναζητούν τα αίτια της τραγωδίας, επιστρέφουν οι σοροί από τη Ρουμανία

