Omnia – Κριτική
Δώδεκα ηλεκτρικές μπαλάντες σε ήρεμους ρυθμούς και σε στίχους κυρίως του ίδιου του τραγουδοποιού. Ως επί το πλείστον οι μουσικές κινούνται στο γνώριμο νωχελικό ύφος που διαμόρφωσαν οι Πυξ Λαξ, με τις φωνητικές παρεμβάσεις του Emmanuel Olayinka Afolayan (MC Yinka) να διαφοροποιούν κάπως τα τραγούδια, ώστε να μη μοιάζουν μεταξύ τους. Τα λόγια προσπαθούν να στεγάσουν τις διαπροσωπικές σχέσεις κάτω από ένα περίβλημα κοινωνικοπολιτικού χαρακτήρα, χωρίς όμως εμπνευσμένα αποτελέσματα.
Το καινούργιο άλμπουμ του Φίλιππου Πλιάτσικα δεν θα απογοητεύσει τους φανατικούς οπαδούς του. Ωστόσο, είναι γεγονός ότι η εγχώρια «έντεχνη» ροκ σκηνή περνά σοβαρή κρίση, με τους καλλιτέχνες της να θυμίζουν όλο και περισσότερο παραδοσιακούς μάγειρους: το φαγητό που ξέρουν να φτιάχνουν το σερβίρουν εσαεί, χωρίς τόλμη και δίχως φαντασία.
Ο δίσκος κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις, με μονό και διπλό CD αντίστοιχα. Το δεύτερο CD (Ειδική Έκδοση) περιέχει τις συνθέσεις σε ορχηστρική μορφή.
- Γαλλία: Οι αρχές απαγόρευσαν αντιμεταναστευτική συγκέντρωση Βρετανών ακροδεξιών
- Εθνική πόλο Γυναικών: Η 15άδα για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Πορτογαλίας
- Κρήτη: Μεθυσμένος οδηγός πήγε να πάρει το παιδί του από το σχολείο – Κατέληξε σε τοίχο, τρεις τραυματίες
- «Οικονομική απεργία» ξεκινούν οι κάτοικοι της Μινεσότα ενάντια στην αύξηση των πρακτόρων της ICE
- ΠΣΑΠΠ: «Το ποδόσφαιρο γυναικών απεγκλωβίζεται από ανεπιθύμητες αγκυλώσεις»
- e-ΕΦΚΑ: Μη διαθέσιμες για 2 ώρες οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες τη Δευτέρα