Διαψεύδει ο Τ.Παπαδόπουλος σκιές στις σχέσεις του με την Ντόρα Μπακογιάννη
Ο Κύπριος πρόεδρος διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει οποιαδήποτε σκιά στις σχέσεις του με την Ντόρα Μπακογιάννη, επισημαίνοντας σε απάντηση δημοσιεύματος ότι ουδέποτε εγέρθη θέμα υποψηφιότητας της Ελλάδας για την ηγεσία της ναυτικής δύναμης ασφάλειας του ΟΗΕ.
51
Ο Κύπριος πρόεδρος Τάσσος Παπαδόπουλος διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει οποιαδήποτε σκιά στις σχέσεις του με την Ντ.Μπακογιάννη, επισημαίνοντας σε απάντηση δημοσιεύματος ότι ουδέποτε εγέρθη -και συνεπώς δεν υπήρξε αντιπαράθεση- θέμα υποψηφιότητας της Ελλάδας για την ηγεσία της ναυτικής δύναμης ασφάλειας του ΟΗΕ.
Σε γραπτή του δήλωση ο Τάσσος Παπαδόπουλος τονίζει: «Πρόκειται και πάλι για μυθεύματα, που θα ήταν ανάξια οποιουδήποτε σχολιασμού, αν δεν ήταν εσκεμμένα και ύποπτα».
«Επισημαίνω ιδιαίτερα ότι, θέμα υποψηφιότητας της Ελλάδας για την ηγεσία της Ναυτικής Δύναμης Ασφάλειας του ΟΗΕ στο Λίβανο, ποτέ δεν έχει εγερθεί, ούτε από μένα ούτε από άλλον, ποτέ δεν συζητήθηκε μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου και συνεπώς δεν υπήρξε ούτε περίπτωση, ούτε περιθώριο συζητήσεων και αντιπαραθέσεων» αναφέρει ο Κύπριος πρόεδρος.
Στη δήλωσή του εκφράζει λύπη γιατί αναγκάζεται ξανά να σχολιάσει «αβάσιμους ισχυρισμούς και φαιδρά σενάρια φαντασίας, που διαψεύδονται και καταρρίπτονται από τα ίδια τα γεγονότα και από την αλήθεια. Γεγονός και αλήθεια είναι ότι άριστες είναι οι σχέσεις μου και αρμονικότατη η συνεργασία μου με την υπουργό κυρία Ντόρα Μπακογιάννη».
Και καταλήγει λέγοντας: «Αρνούμαι από τούδε και στο εξής να επανέρχομαι σε αυτή τη διαβεβαίωση της πραγματικότητας, που φαίνεται ότι κάποιοι, για δικούς τους λόγους, δεν κουράζονται να την αμφισβητούν, αναπαράγοντας μύθους και κατασκευάζοντας αναξιόπιστους ισχυρισμούς».
Σε δημοσίευμα του Κόσμου του Επενδυτή αναφέρεται πως η Τουρκία διεκδικεί τη διοίκηση της ναυτικής δύναμης ασφαλείας του ΟΗΕ στο Λίβανο προς εξυπηρέτηση δικών της συμφερόντων, και υποστηρίζεται ότι η υπουργός Εξωτερικών αρνείται την υποβολή ελληνικής υποψηφιότητας για την αποστολή, γεγονός που ανοίγει μέτωπο αντιπαράθεσης Αθηνών-Λευκωσίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Το μήνυμα του Ροντινέι: «Συνεχίζουμε να γράφουμε ιστορία, το καλύτερο δώρο για τα γενέθλιά μου»
- Οι σκύλοι που αισθάνονται το κρύο περισσότερο – Ο κατάλληλος «εξοπλισμός» για να μην κρυώνουν
- Κυβερνητική γραμμή είναι πλέον ο κυνισμός – Μιλάμε όμως για ανθρώπινες ζωές!
- Μπόρις Πάστερνακ: Αγώνας κατά του σύγχρονου Λεβιάθαν
- ΔΥΠΑ: Έρχεται voucher 750 ευρώ για εργαζόμενους – Τι προβλέπει
- Μπραντ Πιτ: Έρχεται στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της νέας ταινίας του




