Κέρδη στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια την Πέμπτη
Σε θετικό έδαφος κινούνται οι ευρωπαϊκές χρηματιστηριακές αγορές την Πέμπτη, μετά το ράλι των αγορών της Ασίας, με πρωταγωνιστές τη γαλλική εταιρεία κοινής ωφέλειας Suez και τον βελγο-ολλανδικό όμιλο χρηματοοικονομικών Fortis.
27
Σε θετικό έδαφος κινούνται οι ευρωπαϊκές χρηματιστηριακές αγορές την Πέμπτη, μετά το ράλι των αγορών της Ασίας, με πρωταγωνιστές τη γαλλική εταιρεία κοινής ωφέλειας Suez και τον βελγο-ολλανδικό όμιλο χρηματοοικονομικών Fortis.
Ο δείκτης των πενήντα blue chips της ευρωζώνης Dow Jones Euro Stoxx 50 ενισχύεται κατά 0,76% στις 3.653,77 μονάδες.
Κέρδη για τις Suez και Fortis μετά την ανακοίνωση καλύτερων από τα αναμενόμενα οικονομικών αποτελεσμάτων.
Ανοδικά κινούνται οι μετοχές των Deutsche Bank και Paribas, καθώς η JP Morgan αναβάθμισε τις επενδυτικές της συστάσεις.
Σε θετικό έδαφος, τέλος, βρίσκονται BP Plc and Technip, αφού οι τιμές του πετρελαίου ενισχύονται για τρίτη ημέρα.
Στο Λονδίνο, ο FTSE 100 ενισχύεται κατά 0,74% στις 6.202 μονάδες, στο Παρίσι ο CAC 40 σημειώνει άνοδο 0,77% στις 5.497,28 μονάδες και στη Φρανκφούρτη ο DAX καταγράφει κέρδη 0,69% στις 6.663,34 μονάδες.
Στο Τόκιο, ο Nikkei 225 έκλεισε με κέρδη 1,94% στις 16.090,31 μονάδες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ηράκλειο: Στη ΜΕΘ γυναίκα που έπεσε από μπαλκόνι
- PM: Meeting With Erdogan in Feb.; Downplays Latest Bizaare Rama Quip
- Θλίψη στη Φιορεντίνα: Πέθανε ο πρόεδρος της, Ρόκο Κομίσο
- Γιώργος Μπουλμπασάκος: Παραιτήθηκε από το ΠΑΣΟΚ με αιχμές – «Ιστορική αναγκαιότητα η ανασύνθεση της Δημοκρατικής Παράταξης»
- Πέθανε ο αρχιτέκτονας της Viohalco Νίκος Στασινόπουλος
- Νέα Δημοκρατία ή χάος, λέει για ακόμα μία φορά ο Μητσοτάκης
