Αναβολή της τελετής υπογραφής της συμφωνίας για τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη
Παρά τις διαβεβαιώσεις ότι η κατασκευή του αγωγού πετρελαίου Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη έχει «ξεκολλήσει» και είχε προαναγγελθεί η υπογραφή της συμφωνίας στις 6 Μαρτίου, τη Δευτέρα έγινε γνωστό ότι η τελετή αναβάλλεται.
53
Παρά τις διαβεβαιώσεις ότι η κατασκευή του αγωγού πετρελαίου Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη έχει «ξεκολλήσει» και είχε προαναγγελθεί η υπογραφή της συμφωνίας στις 6 Μαρτίου, τη Δευτέρα έγινε γνωστό ότι η τελετή αναβάλλεται.
Συγκεκριμένα, στη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θ.Ρουσόπουλος δήλωσε ότι την Τρίτη θα προχωρήσει σε αναλυτική ενημέρωση για την αναβολή της τελετής υπογραφής της συμφωνίας για τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη, η οποία είχε προγραμματισθεί να πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη, 6 Μαρτίου.
Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση, η Ρωσία είχε ασκήσει πιέσεις τόσο προς την ελληνική, όσο και προς την βουλγαρική πλευρά, καθώς παρατηρείται κωλυσιεργία και στις 15 Φεβρουαρίου η Σόφια είχε ανακοινώσει ότι πρόκειται να υπογράψει τη συμφωνία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Θανατηφόρο τροχαίο στη Λούτσα: Το σημείο της τραγωδίας [βίντεο]
- Ο φυλακισμένος Ιμάμογλου προκαλεί τον Ερντογάν να προκηρύξει πρόωρες εκλογές τώρα
- «Βιβλική» καταστροφή στη Μαδαγασκάρη: Ο κυκλώνας Gezani άφησε πίσω 40 νεκρούς – Κατευθύνεται προς τη Μοζαμβίκη
- NBA: Το All-Star ξαναγράφεται
- Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τις συλλογικές συμβάσεις
- Ποιο είναι το μυστικό της επιδεξιότητας των ελεφάντων; Τα μουστάκια τους

