Ηρακλής-ΑΕΚ και Παναθηναϊκός-Πανελλήνιος στην πρεμιέρα του φάιναλ-8
Με δύο αναμετρήσεις ανοίγει την Τετάρτη η αυλαία του φάιναλ-8 του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα φιλοξενηθεί στο κλειστό γυμναστήριο «Δ. Τόφαλος» της Πάτρας. Ο εναρκτήριος αγώνας θα πραγματοποιηθεί ανάμεσα στον Ηρακλή και την ΑΕΚ και θα ακολουθήσει η συνάντηση του πρωταθλητή Παναθηναϊκού με τον Πανελλήνιο.
66
Με δύο αναμετρήσεις ανοίγει την Τετάρτη η αυλαία του φάιναλ-8 του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα φιλοξενηθεί στο κλειστό γυμναστήριο «Δ. Τόφαλος» της Πάτρας.
Ο εναρκτήριος αγώνας θα πραγματοποιηθεί ανάμεσα στον Ηρακλή και την ΑΕΚ και θα ακολουθήσει η συνάντηση του πρωταθλητή Παναθηναϊκού με τον Πανελλήνιο.
Την Πέμπτη, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τη Λαμία και ο Ολυμπιακός την ΕΑ Πατρών που θα αγωνιστεί μπροστά στο κοινό της.
Το πρόγραμμα:
Τετάρτη 28.02 : Ηρακλής-ΑΕΚ (17:30), Πανελλήνιος-Παναθηναϊκός (20:30)
Πέμπτη 01.03 : ΠΑΟΚ-Λαμία (17:30), Ολυμπιακός-ΕΑΠ (20:30)
Παρασκευή 02.03: 1ος ημιτελικός (17:30), 2ος ημιτελικός (20:30)
Σάββατο 03.03 : Τελικός (21:00)
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τεράστιος Καραλής: Ασημένιος στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν (vid)
- «Αμετανόητος θύτης» – Η Ροζάνα Αρκέτ γράφει ανοιχτή επιστολή στον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν
- Ραφήνα: Εμπλοκή κάβου στην προπέλα του πλοίου «Θεολόγος» – Ταλαιπωρία για 673 επιβάτες
- Τορούν 2026: Εξασφάλισε το ασημένιο και προσπαθεί για το χρυσό ο Καραλής!
- Τι λέει στο in η δικηγόρος που γέννησε πρόωρα και δεν της αναγνωρίστηκε ανωτέρα βία
- Σακελλαρίδης: Πόσο ακόμα η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα συνεχίσει να συμπεριφέρεται ως τοποτηρητής του Τραμπ και του Νετανιάχου

