Στα 19,8 εκατ. ευρώ διαμορφώθηκαν τα καθαρά κέρδη της Εγνατίας το 2006
Ενισχύθηκαν τα καθαρά κέρδη της Εγνατίας Τράπεζας το 2006 και ανήλθαν σε 19,8 εκατ. ευρώ, έναντι 18,57 εκ. ευρώ το 2005. Η τράπεζα αποφάσισε τη διανομή μερίσματος στους μετόχους ύψους 0,05 ευρώ ανά μετοχή.
93
Σε 19,8 εκατ.ευρώ διαμορφώθηκαν τα κέρδη μετά από φόρους του Ομίλου της Εγνατίας Τράπεζας το 2006, έναντι 18,57 εκ. ευρώ κατά την προηγούμενη οικονομική χρήση.
Το ενεργητικό του Ομίλου της Εγνατίας αυξήθηκε κατά 14,61% και διαμορφώθηκε στα 3,889 δισ. ευρώ, έναντι 3,393 δισ. ευρώ τον Δεκέμβριο του 2005.
Αύξηση κατά 14,45% παρουσίασαν τα δάνεια και προκαταβολές σε πελάτες προ προβλέψεων, τα οποία διαμορφώθηκαν στις 31/12/2006 στα 2,816 δισ. ευρώ, έναντι 2,460 δισ. ευρώ το προηγούμενο έτος.
Οι καταθέσεις πελατών και συναφείς υποχρεώσεις προς πελάτες αυξήθηκαν κατά 6,54% και ανήλθαν στα 2,829 δισ. ευρώ.
Η Εγνατία Τράπεζα θα διανείμει μέρισμα στους μετόχους, ύψους 0,05 ευρώ ανά μετοχή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Νόιερ μίλησε για τον Νόιερ
- Η Αργεντινή κατέθεσε μήνυση για «τρομοκρατία» σε βάρος διαδηλωτών μετά από συγκρούσεις έξω από τη Γερουσία
- Δεν παραιτείται ο Παναγόπουλος – «Ηγούμαι της ΠΑΣΚΕ που είναι αυτόνομη και ακηδεμόνευτη» απαντά στο ΠΑΣΟΚ
- Ο Τζέφρι Επσταϊν ήθελε απεγνωσμένα να γνωρίσει τον Τζο Ρόγκαν – Εκείνος όμως, όχι
- Σάκκαρη – Μούκοβα 1-2: Σταμάτησε στα ημιτελικά (vid)
- Γαλλία: Εκτεταμένες πλημμύρες από την κακοκαιρία Nils – Εκκενώνονται κατοικίες, ενώ οι βροχές συνεχίζονται
