27

Στα θέματα της οικονομίας επικεντρώθηκε η συνάντηση που είχε την Παρασκευή με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια η υπεύθυνη του τομέα Οικονομίας του Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Βάσω Παπανδρέου.

Εξερχόμενη από το Προεδρικό Μέγαρο και απαντώντας σε ερώτηση για το θέμα των νέων αντικειμενικών αξιών των ακινήτων, η κ. Παπανδρέου τόνισε ότι πλέον επιβαρύνονται πάρα πολύ οι ιδιοκτήτες και ενοικιαστές, με βέβαιη συνέπεια την πρόκληση ύφεσης στην κτηματαγορά.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι υπάρχουν αποκλίσεις μεταξύ των αγοραίων και των αντικειμενικών αξιών, αλλά αυτές, όπως είπε, δεν αντιμετωπίζονται με τον τρόπο αυτό, κάνοντας λόγο για την ανάγκη άλλης πολιτικής στο εν λόγω ζήτημα.

Σε ερώτηση για το χρόνο διεξαγωγής των εκλογών, ανέφερε ότι αυτό είναι ζήτημα της κυβέρνησης, τονίζοντας ότι τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για το χρόνο διεξαγωγής τους.


Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ